Followers

zaterdag 28 november 2015

TFM #110 Christmas in non-traditional colours


Goedemorgen allemaal,

Het is al eventjes geleden, maar hier ben ik weer met een kerstkaartje. De kaart heb ik gemaakt voor de nieuwe challenge bij Time for Magnolia Challenge - Kerst in niet-traditionele kleuren. Ik heb de kleur blauw/wit aangehouden en ideaal voor winterkaarten hahahahahah. Doen jullie ook gezellig mee met de challenge? Je kunt een prachtige waardebon winnen van de Hobbyboerderij! Neem vooral ook een kijkje om te zien wat voor moois de andere dames gemaakt hebben ter inspiratie.


Ongeveer een maandje terug vond onze DT-dag van Sandra's Scrapshop weer plaats. Dit keer was het bij mij thuis en hebben heerlijk bijgekletst met elkaar. Niks moet alles mag en juist het samenzijn vinden wij heeeeeel gezellig hahahahah. We hebben na afloop afgesproken dat wij allemaal een gemaskerd afdrukje gaan inkleuren en daarmee een kaart gaan maken. Dit is mijn uitwerking ervan geworden. Als jullie naar Sandra of Karin haar blog gaan, kun je zien wat zij gemaakt hebben.


Helaas ben ik niet zo tevreden over de foto... ik heb een nieuwe pc en ik moet erg wennen aan het beeldscherm. Mijn gevoel zegt dat de foto te blauw is, maar ik kan het slecht beoordelen... Toch hoop ik dat de kaart goed duidelijk te zien is dames.

Het papier is van Maja Design - Home for the Holidays en ik heb 3 afdrukjes gemaskerd. Walter the Moose, Snowy Tilda en het dagachtergrondje van Magnolia. Zo mooi hiervoor te gebruiken! De rand stans boven in is van Diesire, sneeuwsterren rand van Tim Holtz en rechtsbovenin een doily sneeuwsterren van Memory Box. De ijspegels komen uit de laatste doohickeykit van Magnolia en de sneeusterren op het afdrukje is ook een doohickey van Magnolia. Bloemen, strik en tule maken mijn afdrukje verder compleet. 


Ik hoop dat jullie het een mooie kaart vinden en wens jullie nog een fijn weekend!3 opmerkingen:

 1. Wat een schattige kerstkaart en deze nieuwe Tilda is ook weer een lieverd.
  Groetjes van Marian.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Chantal,

  Zie juist dat je als dt lid bij WLVC komt Gefeliciteerd !!
  Wat een prachtige kerstkaart met zoveel mooie details .
  Groetjes Doris

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you for visiting my blog! I appreciate you leaving me a message on my blog post and thank you in advance! Hugs, Chantal