Followers

zaterdag 19 december 2015

TFM #113 CAS or Fully loaded!


Goedemorgen allemaal,

Het is wat stil bij mij geweest, maar dit komt door drukke werkzaamheden op het werk, maar ook doordat ik hulpouder ben op school... Sinterklaas en Kerst is dan altijd een drukke tijd. Maar voor nu eindelijk vakantie.


Vandaag start onze laatste challenge van het jaar bij Time for Magnolia Challenge en het thema luidt dit keer: Clean and Simple (CAS) of Fully loaded. Natuurlijk moest ik kiezen voor fully loaded, want mijn kaarten zijn meestal lekker vol hahahahaha. Doen jullie gezellig mee aan onze challenge? Je hebt dit keer 3 weken de tijd, omdat we tijdens de kerstvakantie ook vrij hebben als DT-team. Dus voldoende tijd om mee te doen zou ik zeggen.

Ook is er weer een Gastdesigner call! Lijkt je het gezellig en leuk om 3 maanden onze gastdesigner te worden? Doe dan mee aan deze challenge en zet GD achter je naam. Wie weet wordt je onze nieuwe tijdelijke collega voor 3 maanden. Hieronder nog even de voorwaarden op een rijtje:

Oproep voor gastdesigners!
Op dit moment hebben wij drie geweldige gastdesigners en hun termijn is bijna ten einde. Wij willen graag voor de volgende Gastdesignerperiode nieuwe gastdesigners de kans geven om ongeveer drie maanden lang in de spotlight te staan op ons challengeblog. Lijkt het je een uitdaging om voor deze periode mee te werken aan onze challenges? Lees dan vooral de voorwaarden voor deelname hieronder en we hopen je dan te mogen verwelkomen als gastdesigner voor de periode 6 februari 2016 t/m 30 april 2016 (challenge 116 t/m 122)! Daarna kiezen wij via een nieuwe oproep de gastdesigners voor de volgende periode.

Voorwaarden om mee te doen aan Gastdesigner call (±3 maanden):
* Je moet uiteraard een passie hebben voor Magnolia en een eigen blog waar je je kaarten/creaties showt.
* Je gaat een verbintenis van ± drie maanden (7 challenges) aan als gastdesigner bij TFM.
* Je hebt de tijd om elke twee weken vanaf 6 februari t/m 30 april (challenge 116 t/m 122) een kaart/creatie te maken (voor onze reguliere challenges) op basis van een opgegeven thema.
* Je kan mooie scherpe foto's maken van je creatie.
* Als je mee wil doen aan onze Gastdesigner call, doe dan mee aan deze challenge #113 "CAS or Fully loaded" en voeg dan "GD" achter je naam wanneer je je kaart inlevert voor deze challenge via Inlinkz.
* Ons DT-team bezoekt dan ook je blog om te zien wat je nog meer maakt en op basis van de opgegeven gastdesigners kiezen wij een top 3 die voor deze periode gastdesigner mogen zijn.
* De winnende gastdesigners worden bekend gemaakt tijdens het bekendmaken van de winnaars van challenge #113 op vrijdag 8 januari 2016. 


7 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige kaarten maak je Chantal met al die mooie bloemen erop, zou graag willen weten waar ik die bloemen kan bestellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zoals altijd weer schitterend! Mooie details, frisse kleuren en prachtig ingekleurd, gewoon genieten <3

  Fijn weekeinde! Liefs Lotte

  BeantwoordenVerwijderen
 3. WOW prachtig en nog is in mijn favoriete kleuren. Ik kan zo genieten van je creaties dit is ook echt weer zo,n plaatje.

  liefs Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een lieverdje......heerlijk om te zien en mijn favoriete kleurtjes erop.....jammie. CAS-kaarten gaat het bij jou ook niet worden hè hahaha....ik vind ze zo mooi bij een ander maar voor mezelf is het nog nooit goed gelukt....wie weet ooit nog eens een poging hahaha.
  xxx Plony

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Chantal,

  Prachtige kaart met een heel leuke magnolia mooi van kleur !
  Groetjes Doris

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you for visiting my blog! I appreciate you leaving me a message on my blog post and thank you in advance! Hugs, Chantal