Followers

zaterdag 21 november 2015

TFM #109 Anything goes


Goedemorgen allemaal!

Als jullie dit lezen, ben ik heerlijk in Newcastle en bijna al weer thuis hahahaha. Lang leve het plannen van een blogbericht. Ik wilde jullie deze creatie natuurlijk niet onthouden, want ik heb dit gemaakt voor Time for Magnolia Challenge waar zojuist de nieuwe wedstrijd gestart is: ALLES MAG!!! Nou daaarmee kun je toch goed uit de voeten of niet dan? Kom een kijkje nemen op onze blog wat de andere dames voor schitterende creaties hebben gemaakt en doe gezellig mee aan onze challenge!


Dit keer kwam bij mij van het een naar het ander.... Ik vond het leuk om eens aan de slag te gaan met het schitterende hekje van Magnolia doohickey - herfsteditie. En ook de Tilda with Heart Rice uit de BoHo collectie vond ik hier juist zo mooi bij passen. Het is dus een herfstcreatie - kijkdoos - cadeauverstopplek - kaart geworden hahahaha.


De kaart met het hekje ligt dus los in het doosje en het hekje heb ik 4x gestanst uit kraft. Vervolgens heb ik deze op elkaar geplakt en geschilderd met Rusty Paper van Viva Decor voor een echte houtlook. Deze binnenkant kaart heb ik op bloemen na en een klein kantje verder rustig gehouden, omdat het de binnenkant betreft. De bladswirl komt ook uit de Magnolia doochickey - herfstcollectie.


Hierboven zie je dus heel goed dat het een soort "tasje" is, want ik heb ook een handvat aan de doos gemaakt om het eruit te trekken. En hierdoor zie je dus ook gelijk de "kijkdoos" hahahaha. De kaart met hekje kan er ook weer uit en daaronder zit dan ook nog ruimte om een cadeautje te doen, doordat ik een etage hierin heb aangebracht. De kaart zweeft als het ware in het doosje.


Tilda heb ik ingekleurd met mijn copic markers en voor de boom geplaatst met 3d lijm. De boom heb ik één keer uit kraft en één keer uit groen cardstock gesneden. Vervolgens deze op elkaar geplakt en de takken weer met Rusty Paper geschilderd, waardoor alleen de groene blaadjes overblijven en ik vind de boom (Memory Box) hierdoor wel echt geworden.


Het riet is ook een stans van de Magnolia Doohickey herfst. De vlinder is een snijmal van Marianne Design. Hierboven en -onder kun je goed de diepte in de kaart zien als het doosje in het doosje zit.Ik hoop dat ik jullie heb mogen inspireren en wens jullie allemaal nog een heel fijn weekend!


5 opmerkingen:

 1. Hallo,
  Dat is super gedaan, wat heb er tijd ingestoken.
  Het is altijd weer mooi.
  Veel Knutselgroetjes Lodia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Schitterend en wat een leuk idee zo een functionele kaart.
  Liefs Bianca.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een hele mooie gave super creatie !!!!!!!
  Groet WIL

  PS fijn weekend gehad ????
  Geen last van zeeziek ????

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Chantal,

  ich bin immer wieder aufs Neue von deinen wundervollen werken begeistert, einfach wunderschön.

  LG
  Ulla

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow! What a beautiful and detailed creation. Truly inspirational. Thanks for sharing.
  happy crafting.
  Julie

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you for visiting my blog! I appreciate you leaving me a message on my blog post and thank you in advance! Hugs, Chantal