Followers

vrijdag 21 november 2014

Happy Birthday!


Hoi allemaal,

Morgen is mijn DT-maatje Lotte jarig en speciaal voor haar heb ik deze kaart gemaakt. Ze heeft hem reeds ontvangen, dus kan ik hem alvast laten zien. Ze was er heel blij mee!

Ik heb een rechthoekige kaart gemaakt en het schitterende papier van Once upon a time collectie Magnolia en de stempel Happy Princess Tilda komt ook uit deze collectie en heb ik ingekleurd met mijn copic markers. De ovalen mal is een nieuwe stans van Spellbinders en ben ik wel een beetje verliefd op met die Franse lelie vorm. Ik heb de randstans van Noor! Design gebuikt waardoor ik de Franse lelie liet terugkomen. De cadeautjes is een nieuwe stans van Tim Holtz. Ohhh die ga ik zeker vaker gebruiken! De "pijlen" bovenop en de vlinder zijn van Marianne Design. Verder heb ik kant uit eigen voorraad gebruikt en bloemen van Wild Orchid Craft. 
Ik ben benieuwd wat jullie van mijn kaart vinden en wens iedereen alvast een fijn weekend. Morgen kom ik terug met een nieuwe kaart die ik voor TFM Challenge heb gemaakt.6 opmerkingen:

 1. Sprakeloos mooi...zo gaafff!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En of ik er blij mee ben!!!! Ik vind het echt schitterend. En hoe cliché ook, in het echt is het nog veel mooier :D Echt een super dikke dankjewel!!!

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat supergaaf weer, knuf, Marion

  BeantwoordenVerwijderen
 4. This car looks like happiness and party - and it's so gorgeous!

  Hugs
  Sabrina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een prachtige kaart weer Chantal! Liefs,
  http://littlecreass.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you for visiting my blog! I appreciate you leaving me a message on my blog post and thank you in advance! Hugs, Chantal