Followers

zondag 16 november 2014

Believe in the magic of Christmas


Goedemorgen allemaal!

Wat een regenachtige zondag is het zeg! Maar goed, ondanks de regen toch een sfeervol kaartje voor de kerst die ik wil laten zien. De voorraad wordt op deze manier aaridg aangevuld. 

Het papier is van Magnolia wat wel een wat oudere lijn is, maar ik vind dit nog steeds zo mooi papier en heb ik al vaker gebruikt. De tekststempel is van Noor! Design en dat heb ik gestempeld met Versamark en daarna met wit embossingpoeder heet gemaakt. Ik heb Holy Tilda with violin gebruikt uit de Nativity collectie 2012 en haar ingekleurd met mijn copic markers. De kaarsen en randster zijn een stans van Noor! Design. Daarnaast de lange smalle kerstbomen van Magnolia doohickey gebruikt evenals de Merry Christmas tag. Wondgaas, bloemen en kant maken mijn kaartje weer verder af.

Ik wens iedereen nog een fijne zondag en tot snel!


6 opmerkingen:

 1. Hallo Chantal,

  Deze vind ik ook weer zo mooi prachtig gedaan die tekst stempel en dat papier van Magnolia heb ik ook nog steeds vind het ook super!!

  Nog een fijne zondag.
  Lieve groetjes Marrie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Supermooie kaart, Chantal! Ik vind 'm echt prachtig!

  Lieve groet, Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ...............................................dit staat voor stilte Chantal, ben weer sprakeloos zeg!! Wat moooooooiiiiiiiii!! Die tekst is supergaaf net als de rest van de prachtige ebellies en DP.
  Liefs, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you for visiting my blog! I appreciate you leaving me a message on my blog post and thank you in advance! Hugs, Chantal