Followers

zondag 17 september 2017

Reminder Craft Addiction #09 Foto Inspiratie


Goedemorgen allemaal!

Vandaag wil ik jullie graag herinneren aan onze maandchallenge bij Craft Addiction Challenge! Het thema luidt: Foto inspriatie in mixed media stijl. Laat je dus inspireren door de onderstaande foto en ga aan de hand hiervan fijn aan de slag. Doen jullie nog gezellig mee aan onze challenge? Je hebt nog tot en met 30 september 10.00 uur de tijd om mee te doen. Kom ook eens een kijkje nemen op ons blog wat voor prachtige creaties de andere DT-dames hebben gemaakt ter inspiratie.Ik heb dit kaar twee ATC tags gemaakt. Het stond al lang op mijn lijsje om eens te doen en nu met dit thema had ik het helemaal in mijn hoofd. De labels zijn van Ranger Tim Holtz. Als eerste heb ik met witte gesso de label in de primer gezet.  Daarna heb ik structuurpasta crackle aangebracht. Daarna heb ik met de nieuwe stencil nog meer structuur aangebracht. 

Daarna ben ik begonnen met de embellies gaan uitzoeken en opplakken. Onder mijn bericht vind je alle spulletjes die ik ervoor gebruikt heb uit de webshop van Craft Addiction.


Toen alles opgeplakt was, heb ik alles in de witte gesso gezet op de libelle / vlinder na. Dit heb ik vervolgens droog gemaakt met de heatgun. Je ziet ook wel hieronder dat ik toch tijdens het proces weer dingen aanpas qua uiteindelijk plakken hihihih.


Daarna heb ik met sprays van Craft Emotions de achtergrond op kleur gebracht. De volgende sprays heb ik hiervoor gebruikt: black, glimmer silver, glimmer blue pearl en royal blue en één spray van Lindy's Stamp Gang - Danny Zuko. Ik heb meerdere lagen aangebracht in combinatie met water. Steeds weer drogen en nieuwe laag aangebracht.

Daarna heb ik met Distress Inkt Black Soot de tag gedistressed. Als laatste heb ik de libelle/vlinder in de witte gesso gezet. Daarna met de Faber Castell - Gelatos Metallic zilver en blauw op kleur gemaakt en die opgeplakt. De teksten zijn van Tim Holtz.


De gebruikte materialen zijn:
Tags Tim Holtz
Muur van Dutch Doobadoo
Stencil
Houten linaaltjes
Lichtgewicht klei
Bloemen
Houten klosjes
Touw
Chipboard Wychinanka
Bronzen bloemen en embellies
Glazen druppels
Craft Emotions spray
Lindy's Stamp Gang spray
Witte gesso
Powertex small en medium
Gloss gel
Kreukellint
Nellie's choice pearlmaker

De volgende materialen heb ik gebruik van Craft Addiction:

 

Ik hoop dat ik jullie heb mogen inspireren en wens jullie nog een fijne dag en tot de volgende post!

4 opmerkingen:

Thank you for visiting my blog! I appreciate you leaving me a message on my blog post and thank you in advance! Hugs, Chantal