Followers

zondag 3 september 2017

Craft Addiction Challenge #09 - Foto inspiratie in mixed media stijl


Goedemorgen allemaal!

Vandaag start onze nieuwe maandchallenge bij Craft Addiction Challenge! Het thema luidt: Foto inspriatie in mixed media stijl. Laat je dus inspireren door de onderstaande foto en ga aan de hand hiervan fijn aan de slag. Doen jullie nog gezellig mee aan onze challenge? Je hebt tot en met 30 september 10.00 uur de tijd om mee te doen. Kom ook eens een kijkje nemen op ons blog wat voor prachtige creaties de andere DT-dames hebben gemaakt ter inspiratie.Het papier is van Kaisercraft - Indigo Skies collectie. Als eerste heb ik met clear gesso papier in de primer gezet. Daarna heb ik met witte gesso mijn sketch aangegeeven. 

Ik heb de nieuwe stencil van Craft Emotions - kerstblomen gebruikt hier en daar en met structuurpasta aangebracht en dat droog gemaakt met de heatgun. Daarna heb ik met sprays van Craft Emotions de achtergrond op kleur gebracht. De volgende sprays heb ik hiervoor gebruikt: black, glimmer silver, glimmer blue pearl en royal blue.

Het chipboard is van Wycinanka. Dat frame heb ik met zwarte embossingpoeder en Versamark op kleur gebracht.  Ik heb een sketch gemaakt voor de foto en hiervoor ook een doily en wondgaas gebruikt. 


Toen kon natuurlijk het decoreren beginnen en natuurlijk kunnen bloemen niet ontbreken. De bloemen zijn uit mijn voorraad. Als laatste heb ik zwarte microbeads en donkerblauw glitterpasta gebruikt.

De volgende materialen heb ik gebruik van Craft Addiction:

 

Ik hoop dat ik jullie heb mogen inspireren en wens jullie nog een fijne dag en tot de volgende post!

1 opmerking:

Thank you for visiting my blog! I appreciate you leaving me a message on my blog post and thank you in advance! Hugs, Chantal