Followers

woensdag 15 februari 2017

Natural Beauty


Hoi allemaal,

Vandaag wil ik jullie inspireren met een lay-out van mijn schoonzus. Deze foto's zijn van een fotoshoot die wij voor onze schoonouders hebben gemaakt t.b.v. hun 50-jarig huwelijk. Nu was mijn schoonzus jarig en heb ik deze LO cadeau gedaan aan haar.

 

Het papier is van Maja Design - Enjoying outdoors en erachter heb ik zwart Bazzil Cardstock gebruikt. Als eerste heb ik met clear gesso papier in de primer gezet.

Ik heb met de stencil swirls van Tim Holtz hier en daar met structuurpasta swirls aangebracht en dat droog gemaakt met de heatgun. Daarna heb ik met de nieuwe Craft Emotions sprays de achtergrond gedaan. Ik heb hiervoor de sprays zwart, wit, lila en paars gebruikt. Daarna met achtergrondstempels nog meer textuur aangebracht.Het sentiment is van FabScraps en heb ik met 2 kleuren embossingpoeder aangebracht. Ik heb een sketch gemaakt voor de foto's en deze op het papier geplakt. De kleine gipsframes zijn van de Action en daarin heb ik powertex balls geplakt en ook met de paarse spray bewerkt. De vlinders heb ik uitgeknipt uit het papier van Maja Design. Ook heb ik de finnabair art pebbles erop geplakt.Toen kon natuurlijk het decoreren beginnen en natuurlijk kunnen bloemen niet ontbreken. Het geheel heb ik afgemaakt met zwarte microbeads die ik aangebracht heb met een gelmedium en tacky glue. De spetters heb ik ook met de sprays aangebracht.

De volgende materialen heb ik gebruikt van The Ribbon Girl


Maja Design Enjoying Outdoors 6x6 Paper Stack 79325mm White Frilled Lace25mm Lilac Cottage Rose Pk of 5Cheesecloth WHITE 50cm x 80cmAnemone Deep Lilac Pk of 5Vintage Violet 15mm Paper Roses

De volgende materialen heb ik gebruik van Craft Addiction:

Ik hoop dat ik jullie heb mogen inspireren en wens jullie nog een fijne dag en tot de volgende post!

4 opmerkingen:

 1. Een prachtige layout in mooie kleurstelling Chantal! Liefs, Sarah

  BeantwoordenVerwijderen
 2. what a nice idea Chantal, your sister will love this layout!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fraai bij elkaar gescrapt. Blijf het moeilijk vinden en kunstig van jou. grts leny w

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super mooi ,Chantal.
  Daar zal je schoonzus heel blij mee geweest zijn ,met zo'n prachtig kadoo !!

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you for visiting my blog! I appreciate you leaving me a message on my blog post and thank you in advance! Hugs, Chantal