Followers

vrijdag 3 februari 2017

CraftAddiction Challenge #02 - Speciale gebeurtenis


Goedemorgen allemaal!

Vandaag start onze nieuwe maandchallenge bij Craft Addiction Challenge! Het thema luidt: SPECIALE GEBEURTENIS! Dit betekent: maak een creatie/kaart in dit thema, zoals bijvoorbeeld trouwen, geboorte, verhuizing, nieuwe baan, doop, communie, overlijden, valentijn etc.
(LET OP!! Geen verjaardagen of start nieuwe seizoen, aangezien dit terugkerende jaarlijkse gebeurtenissen zijn). Doen jullie gezellig mee aan onze challenge? Je hebt tot en met 28 februari de tijd om mee te doen. Kom ook eens een kijkje nemen op ons blog wat voor prachtige creaties de andere DT-dames hebben gemaakt.

Ik heb een MDF-hart gepimpt in mixed media stijl. Het is echt een eerste keer dat ik zoiets heftis gedaan heb hahahaha, maar ben er wel een beetje trots op. Dit hart wordt voor mijn vriendin die binnenkort 11 jaar getrouwd is. 

Op het MDF-hart ben ik begonnen met oud boekenpapier en dat hier en daar erop geplakt. Ook wondgaas en muurpleister erop gedaan voor structuur. Daarna hier en daar wat structuurpasta aangebracht en alles in de witte gesso gezet. Vervolgens heb ik alles gedecoreerd met bloemen, Prima Marketing romeinse cijfers, chipboard vlinders, berken hartjes, harten plakparels. Het lijstje komt bij de Action vandaan. Overal heb ik Powertex balls medium en small gebruikt voor textuur.

Ik heb het hart op kleur gebracht door middel van Faber Castel Gelatos (roze en grijs) in combinatie met zwarte en witte spray van Craft Emotions. Ik heb jute touw gebruikt om het hart op te hangen. 


Hieronder kun je de artikelen vinden die ik gebruikt heb die ook te koop zijn bij Craft Addiction. Door een druk op de knop kom je er direct in de webwinkel.

Ik hoop dat ik jullie heb mogen inspireren en dat jullie gezellig mee doen aan onze challenge! 


1 opmerking:

Thank you for visiting my blog! I appreciate you leaving me a message on my blog post and thank you in advance! Hugs, Chantal