Followers

dinsdag 7 juni 2016

A Beautiful Day


Goedemorgen allemaal,

Vandaag wil ik jullie een scrap lay-out laten zien die ik afgelopen zaterdag tijdens onze eerste Creatieve Cropdag van de Cutie Kaarten Vitrine heb gemaakt. Dit keer kon ik zelf ook aan de freubel en ik vond het heerlijk om eens echt iets voor mezelf te maken. Dit blijft toch bij je thuis en verstuur je niet hihihih.

Ik heb gekozen voor een foto van mijn dochter op het strand en er dus mijn gelieve zeethema van te maken.

Het papier is van Kaisercraft - Coastal Escape collection en heb ik gekocht bij Elly van 't Scrap Ateljeetje. Ik heb het papier geïmpregneerd met clear gesso van Prima Marketing en daarna heb ik met gelatos de achtergrond gemaakt. Vervolgens met een Dutch Doobadoo stencil en structuurpasta de witte belletjes gemaakt.

De achtegrondstempels zijn van Bo Bunny (tekst) en Marianne Design (visnet). Daarna heb ik laagjes gemaakt als een soort sketch en daar mijn foto opgeplakt. De tekst Beautiful day is chipboard van Marianne Design. De grote bubbles is chipboard van Scrap Unlimited alles heb ik bewerkt met embossingpoeder. De bubbles met pearl White en de tekst met Wow Azure mist en Pacific mist.


De zeester heb ik eens gehad van mijn lieve vriendin Marga en deze kon ik nu mooi gebruiken op mijn LO. Verder ook nog wat andere schelpen toegevoegd. Wondgaas, visnet (gekocht bij Jenine van Hobbyvision) kunnen natuurlijk ook niet ontbreken. De bloemen zijn van Wild Orchid Crafts en Scrapberry's. 

De korrels die je overal ziet en wat net zand lijkt zijn de powertex balls medium en small. Dit is zo geweldig spul!!!

Ik ben zo benieuwd wat jullie van mijn lay-out vinden en ik wens iedereen nog een fijne dag!


4 opmerkingen:

 1. wauw, wat een mooie herinnering !
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. WOW Chantal Wat is dat Prachtig je blijft er naar kijken .
  Zoveel moois te zien .
  Gr Doris

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb 'm in het echt gezien (is die nog mooier:) en hij is schitterend Chantal. Geweldig hoe je het allemaal gecombineerd hebt.
  Groetjes Maria

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you for visiting my blog! I appreciate you leaving me a message on my blog post and thank you in advance! Hugs, Chantal