Followers

zondag 17 april 2016

Pillow box - Anything goes with an image Ribbon Girl


Goedemorgen allemaal!

Vandaag start onze nieuwe challenge bij The Ribbon Gril! Anything goes with an image! Je kan dus alle kleuren gebruiken en elke afbeelding en het hoeft geen kaart te zijn. Het mag ook een project, kaart, tasje, label etc. zijn, zolang er maar een afbeelding op zit. Kom vooral ook een kijkje nemen op ons blog van The Ribbon Girl wat voor andere mooie voorbeelden het team gemaakt heeft om je te inspireren.Er zijn 3 prijzen te winnen! 

First prize: £10 voucher for LOTV

Second prize: £10 voucher for The Ribbon Girl

Third prize: Mystery prize from Marianne Designs

Dan natuurlijk nu over naar mijn nieuwe creatie. Ik heb dit keer weer eens een zogenoemd pillow-box gemaakt. Dit geeft zo leuk weg als een cadeautje! Het papier is van de prachtige nieuwe Pion Design lijn Scent of Lavender.

Ik ben ook eens uit mijn comfortzone gegaan door eens een Gorjuss stempel in te kleuren i.p.v. Magnolia. Ik heb mijn copic markers hiervoor gebruikt.


Verder heb ik de volgende spulletjes gebruikt die natuurlijk allemaal te koop zijn bij The Ribbon Girl! Klik op de onderstaande links om direct naar het juiste artikel te gaan.Ik wens iedereen een mooie zondag en tot de volgende keer!


2 opmerkingen:

  1. one of my favourite colours Chantal, your gift box is beautiful! Mary x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze creatie is ook weer prachtig Chantal!!
    Liefs, Frouwkje

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you for visiting my blog! I appreciate you leaving me a message on my blog post and thank you in advance! Hugs, Chantal