Followers

vrijdag 26 februari 2016

We remember moments...


Goedemorgen allemaal!

Vandaag wil ik jullie iets heel nieuws laten zien.... Ik ben al een tijdje achter de schermen bezig om wat te leren van Scrapbook lay-outs... Ik vind dit zo mooi en zo'n mooie gelegenheid om foto's van mijn gezin vast te leggen voor een fotoalbum.

Vandaag neem ik dus de sprong in het diepe en heb mijn eerste lay-out gemaakt. Ik ben nog niet zo tevreden over de foto's (dus excuses hiervoor....). Ik kreeg het qua licht niet mooi op de foto als eindresultaat....

De foto op deze lay-out is mijn dochter toen zij 3,5 jaar oud was (voorjaar 2012) in Slagharen. Ik vond de kleur van het water zo mooi uitkomen met de kleur van dit designpapier Kaiserkraft  Blue Bay collection.

Ik heb de volgende materialen gebruikt:
* Dutch Doobadoo stencil dots
* Scrapberry's stencil muur
* Magnolia kippengaas stempel
* Bo Bunny doodling stichtes stempel
* Martha Stewart klei en vlinders
* Craft emotions sleutelgat en sleutel. Deze heb ik eerst met gesso bewerkt en toen met embossingpoeder snowflake op kleur gebracht.
* Faber Castell Mix & Match Gelatos: Cotton Candy, Lime and Coconut
* Viva decor parelpen mintgroen en wit


Verder heb ik mooie spulletjes gebruikt van The Ribbon Girl:




Ik ben erg benieuwd wat jullie hiervan vinden. Ik zal proberen de lay-out volgende keer beter op de foto te krijgen, maat het is even zoeken hoe dit het beste kan in mijn fototent.


5 opmerkingen:

  1. Ik vind het prachtig Chantal, mooie kleuren, prachtig opgebouwd en zo leuk met de foto van je dochter, ik zou zeggen ga zo door.
    Lieve groetjes,Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. beautiful layout of your pretty daughter - Chantal you've made the white lace applique look like waves lapping onto a sandy beach - truly gorgeous! Mary xx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind het zo mooi. Hoe je alles weet te vatten in de juiste verhouding en zetting Blijf zo maar proberen, maar of het nog beter kan ??? grts lenyw gaaf.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dag Chantal,
    Denk niet dat het nog mooier kan, zo mooie zachte kleuren en dan die opbouw weer van jou echt prachtig om naar te kijken!!
    Mvg Gina

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat heb je dit toch ook weer supermooi gemaakt Chantal :-).
    Hele leuke foto en alles past weer prachtig bij elkaar!!
    Liefs, Frouwkje

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you for visiting my blog! I appreciate you leaving me a message on my blog post and thank you in advance! Hugs, Chantal