Followers

donderdag 25 februari 2016

5 year Anniversary Sandra's Scrapshop - free template!!!


Goedemorgen allemaal,

Het weer leent zich er uitstekend voor! Warme koffie of chocolademelk!!! Hoe mooi is dit gratis patroon dan! Vandaag bestaat nl. Sandra's Scrapshop 5 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden met een gratis patroon


In 2010 heeft Sandra deze chocolademok al eens ontworpen en gemaakt en juist omdat ze nu 5 jaar bestaat, vond ze het leuk om haar eigen patroon om te zetten naar een Studio-bestand en er een cadeautje van te maken. Je kan het gratis patroon opvragen als pdf-bestand (om zelf te knippen), maar ook het Studio-bestand voor de Silhouette geeft zij gratis weg!!! Nou, is dit geen mooi cadeau? Je kunt het cadeautje alleen ophalen via onze Facebook in onze eigen Sandra's Scrapshop groep. Je moet wel lid zijn/worden om dit patroon te kunnen ophalen.

En dit zijn mijn uitwerkingen geworden. Ik heb er bijna 2 dezelfde varianten van gemaakt en zo heb je gelijk weer 2 kerstkaarten voor de voorraad. 

De plaatjes zijn van Syta van Gelderen en het designpapier is van Maja Design - Home for the holidays. Verder wat denneappeltjes, bloemen, kaneelstokje, wondgaas en doily gebruikt. 

Je kunt de mok gewoonweg meerdere keren (laten) snijden en bekleden. Zo leuk om te doen en voor de echte winterliefhebber een musthave in je collectie.

Kom je een bezoekje brengen aan onze Facebookpagina? Dan kun je daar je cadeautje ophalen, want..... wie jarig is, trakteert!!! Ik ben supertrots om al bijna 3 jaar deel te mogen uitmaken van dit geweldige designteam! Lieve Sandra en Karin: op naar de 10 jaar!!! 


1 opmerking:

  1. Geweldig die beker. Wim is al eens aan het tekenen geweest, maar verdeer weer vergeten. Ga wel eens kijken op facebook, of zo. Maar alleen als de PC weer werkt. Dit i zo vervelend. gr leny w

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you for visiting my blog! I appreciate you leaving me a message on my blog post and thank you in advance! Hugs, Chantal