Followers

zondag 3 januari 2016

WLVC #61 Alles mag met een kantje


Goedemorgen allemaal,

Allereerst wil ik iedereen vanaf deze plek een heel gelukkig, gezond, liefdevol en natuurlijk een creatief 2016 wensen! Dat het maar een mooi jaar mag worden.... XXX


Mijn jaar begint goed, want ik ben vanaf vandaag officieel DT-lid van het We Love Vintage Challenge blog. Ik ben door Plony gevraagd om in het team plaats te nemen en ik vond dit een grote eer en heb daarom ja gezegd om in dit mooie team te komen. Ik heb er ook heel veel zin in. Vanaf vandaag hoop ik jullie dus voortaan ook te verblijden met vintage/shabby chic kaartjes. Ik vind dit altijd zo'n mooie afwisseling bij mijn geliefde Magnolia's, dus hoe mooi is dit om te kunnen combineren.

Vandaag is onze eerste challenge van 2016 gestart en dat is challenge #61 - Alles mag met een kantje.... Nou dat moet toch niet te moeilijk zijn om mee te doen toch? Neem vooral ook een kijkje op het blog van WLVC om te zien wat de andere DT-dames voor mooie creaties hebben en doen jullie gezellig mee met onze challenge? Je kan een mooie prijs winnen dat gesponsord wordt door AnMa Creatief en betreft onderstaande prijs:



Dan nu natuurlijk nog even over naar mijn kaartje. Deze kaart heb ik gemaakt voor mijn schoonouders die laatst 49 jaar getrouwd waren. Ik vond het heerlijk om daarom een op en top roze kaarte te maken. Het papier is van Fabscraps en het plaatje is van Syta van Gelderen. Verder heb ik natuurlijk veel kant gebruikt, maar ook rozenkant en tule. Het houten frame is van Rive Creatief. Daarnaast heb ik natuurlijk bloemen, parellint gebruikt.


Ik hoop dat jullie mijn kaartje mooi vinden en ik hoop nog vele mooie kaarten voor jullie te maken in 2016.


8 opmerkingen:

  1. heel mooie kaart Chantal! Prachtig dat je nu in het DT zit van WLV, lijkt me echt wel iets voor jou! Veel plezier en succes met deze nieuwe uitdaging!
    groetjes, Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ohhh Chantal!!! Dit is echt een plaatje!!! Zucht... kan er uren naar blijven kijken!

    Liefs, Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtige vintage kaart Chantal !
    De bloemen op je kaart die zijn echt prachtig zijn die zelf gemaakt ?
    Gefeliciteerd als dt lid van de blog wat leuk voor je .
    Groetjes Doris

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Gefeliciteerd met je DT schap.
    Je kaart is super mooi.
    Je schoonouders zullen er wel blij mee geweest zijn.

    Groet WIL

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Chantal voor jou en je gezin ook de beste wensen voor 2016.Dat het een creatief jaar mag worden.Proficiat met je nieuwe DT uitdaging.Hopelijk blijf je wel nog magnolia kaartjes maken.Vind die zo schitterend van jou.Dit kaartje is ook weer een pracht stuk.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wauwww prachtig Chantal, een hele mooie start voor WLVC!!
    xx Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ook voor jou en je gezin een schitterend 2016 zonder zorgen Chantal ...
    Je voorbeeldkaartje voor WLVC is een super mooi, romantisch kaartje ... Heel veel succes hoor !
    Groetjes, Odette.

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you for visiting my blog! I appreciate you leaving me a message on my blog post and thank you in advance! Hugs, Chantal