Followers

vrijdag 13 november 2015

New template by Sandra's Scrapshop: Winterset!


Goedemorgen allemaal!

Ga er voor nu maar even lekker voor zitten, want ik schotel jullie heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel veel foto's voor! Want.... Sandra's Scrapshop heeft na vorige week het 100e patroon te hebben gelanceerd, nu al weer een knaller van een nieuwe set!!! De Winterset! Hierin zit een skilift, ski's, slee en een skibril.Allereerst laat ik jullie de skilift zien. Ik heb deze werkelijk laten hangen tussen de bomen, want ja.... Een skilift gaat door de bomen naar de top van de berg toch? De dennebomen zijn ook een patroon van Sandra en die zit in het patroon van de iglo - patroon nr. 76.  Ik heb deze meerdere mailen in verschillende groottes gesneden en sneeuw erop gespoten.


In de skilift staat Tilda met haar ski's klaar om naar boven te gaan. De ramen zijn van mica gemaakt. De vorm van deze kaart is een trapjes-easelkaart en vond ik wel leuk om zo de diepte in de kaart en het verhaal te krijgen.


Verder heb ik Tilda en Edwin ingekleurd met mijn copic markers en hen spelend in de sneeuw voorop geplaatst. 

  
Hierboven vind je nog even een close-up van de skilift.

  
Kom vooral een kijkje nemen op het blog van Sandra's Scrapshop om te zien wat Karin met dit patroon van de skilift heeft gemaakt en zij heeft daarbij ook de skibril laten zien. 


Ook ben ik met de slee en ski's aan de slag gegaan.... Zo onwijs leuk om deze te maken en.... voor vele doeleinden ook te gebruiken, omdat je deze kunt verkleinen/vergroten.


Ik heb een adventkalender gemaakt die ik vorig jaar ook al eens had gemaakt, maar vond het zo leuk om weer eens te maken en was ook direct het voorbeeld van onze clubdag van Magnoliaclub en Cutie Kaarten Vitrine Club.


Ik houd zo enorm van winterscenes, maar dat was jullie nog niet opgevallen hahahah en ik heb kerstbomen van een tuincentrum gebruikt en een wattendeken om de sneeuw mee te maken.


Tilda zit even uit te rusten op haar slee en ze is klaar om met de ski's straks te gaan skiën hahahah.
Hieronder even wat close-ups van alle kanten van mijn adventkalender.
Het papier is van Maja Design.
Hierboven en -onder vind je een mooie close-up van de slee en ski's. Ik heb een touwtje bevestigd waaraan Tilda zich kan vasthouden als zij de berg af sleet.


Ik hoop dat ik jullie heb mogen inspireren met mijn winteruitbarstingen hahahaha, nu alleen nog wachten op winterse taferelen buiten, want dat schiet nog niet echt op.

Fijne dag allemaal!


3 opmerkingen:

 1. Super super super leuk.
  De skilift geweldig.
  Liefs Bianca.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. My goodness Chantal, your projects are works of art. Fabulous designs with adorable Tildas and embellishments.
  Have a lovely weekend.
  Hugs Sharon. x

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you for visiting my blog! I appreciate you leaving me a message on my blog post and thank you in advance! Hugs, Chantal