Followers

woensdag 16 september 2015

Silent Night, Holy Night


Oepsssss...... Had ik mijn bericht wel gepland, maar nog niet getypt!!! Dit gebeurt mij wel eens vaker hahahaha. Maar hierbij voor jullie uiteraard nog even de uitleg van mijn kaartje:

Ik heb deze kerstkaart gemaakt met het wat oudere papier van Maja Design Days of Winter. Trumpet Tilda komt uit de A Christmas Story collectie van Magnolia welke ik uiteraard ingekleurd heb met mijn copic markers.

De muziek achtergrondstempel is er ook één van Magnolia welke ik met versamark en daarna rode embossingpoeder op het designpapier gedaan heb. Zo lijkt het alsof Tilda echt het liedje speelt en de muzieknoten vliegen uit haar trompet!

De kerstbomen zijn van Magnolia doohickey en de kerstbellen van Memory Box. Achter de muzieknoten zit ook de stermal van Dutch Doobadoo die ik 2x uitgesneden heb. Als laatste wat bloementoefen en natuurlijk wat sneeuweffect en mijn kerstkaart is weer klaar!

Ik hoop dat jullie mijn kaart mooi vinden en wens julle ondanks het slechte weer toch een fijne woensdag!


4 opmerkingen:

 1. Prachtige kaart Chantal. Idd de noten vliegen de trompet uit, en het staat superleuk. gr leny w

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hhahahahaha die Chantal, gelukkig kwam je er bijtijds achter. Je kaart is schitterend mooi gemaakt, mooie kleuren en details.
  Leer ze verder vanmiddag,lieve groetjes Marga.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Chantal
  Wel of geen ouder Maja papier, ik vind het weer een schitterende kaart, wat heb je Tilda weer prachtig gekleurd, weet dat ik nu weer zit te genieten, zo laat op de avond.
  Wat zal ik lekker slapen, met zo,n mooie kaart op mijn netvlies.
  Lieve groetjes,Corrie

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you for visiting my blog! I appreciate you leaving me a message on my blog post and thank you in advance! Hugs, Chantal