Followers

zaterdag 30 augustus 2014

TFM #61 Still summer...?!


Goedemorgen allemaal!

Na een lekkere zomervakantie zijn wij bij Time for Magnolia Challenge ook weer gestart met onze challenges! We hebben er veel zin in! Met onze eerste challenge proberen we nog even het zomergevoel vast te houden en daarom is onze challenge "Nog even zomerssss!". En dit is mijn DT-voorbeeld. Kom vooral een kijkje nemen op het blog van TFM om te zien wat de andere dames voor prachtige voorbeelden gemaakt hebben! Het zijn zulke prachtige creaties! En doe gezellig mee!


Mijn voorbeeld heb ik toch weer een beetje nautisch gehouden. Ik houd hier zo van! Anchor Tilda heb ik ingekleurd met mijn copic markers en het prachtige Shoreline Treasure Pion Papier gebruikt. Dit is helemaal in mijn straatje. Ook vond ik de nieuwe stansen van Doohickey vol.1 helemaal geweldig dus als maritiem-gek! Ik heb de golven, de blaadjes en de vlaggenlijn dit keer gebruikt van deze doohickey-serie. Let eens op hoe ik de vlaggen heb gedaan. Die heb ik uit jutestof gesneden met de cuttlebug. De wolk is ook een doohickey uit een eerdere serie. De tandwielen zijn van Tim Holtz.




Verder heb ik schelpen gebruikt die ik bijna allemaal zelf op het strand heb gevonden en zo leuk om deze dan op een kaar te gebruiken. De overige embellies zijn van Rayer (verrekijker, slippertjes en meeuw). Deze heb ik gekocht bij Hobbyvision.

Deelname challenges

Ik hoop dat ik jullie heb mogen inspireren met deze kaart en doen jullie gezellig mee met onze challenge? Je kan een prachtige prijs van Doeading winnen!


12 opmerkingen:

  1. Die vlaggenlijn viel me meteen op, zo mooi gemaakt en hoort er zo helemaal bij. Je kaart is weer een toppertje hoor, zoveel te zien, je blijft kijken en ontdekken. De tekst is oom leuk, alles bij elkaar gezocht en tot een mooi geheel gemaakt.
    Sea you later;)
    Liefs Hanny♥,
    http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Alweer zo'n toppertje!!!
    Creatieve groetjes, Gaby

    BeantwoordenVerwijderen
  3. A beautiful sailors themed creation. Just adore all the touches of the sea and the little gears. Wishing you a wonderful weekend with a bit of craftiness on the side.
    Hugs
    Desíre
    {Doing Life – my personal blog}

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Een echt schitterend geheel en het is inderdaad nog steeds (of alweer zomer) maar hier niet. Wij hebben net de kachel aan gedaan.
    Kan ook door de vermoeidheid komen. maar ....
    gr leny w

    BeantwoordenVerwijderen
  5. schitterende kaart en wat maak jij altijd een mooie volle kaartjes

    BeantwoordenVerwijderen
  6. wat eensupermooie kaart heb je gemaakt ! zoveel mooie details, je verrekijker is helemaal toppie !
    grtjs,martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Een vrolijk, fris en zomers kaartje Chantal. Die vlaggenlijn van stof is een grappig detail...
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Eine herrliche Sommerkarte ist das geworden.

    LG
    Ulla

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Prachtig maritiem kaartje is dit weer !
    Echt helemaal jouw ding en dat zie je ....
    XX Christa.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hoi Chantal,
    Wat een schitterende kaart heb je weer gemaakt. Super al die kleine details, en mooie kleuren. Gezellig dat je meedoet bij Simply Magnolia.

    Groetjes Inge

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hi Chantal,
    I totally adore your card, love the coloring, the decorations and all the details.. Thanks for sharing at Simply Magnolia and Good Luck in the Challenge!
    Hugs Britt

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you for visiting my blog! I appreciate you leaving me a message on my blog post and thank you in advance! Hugs, Chantal