Followers

woensdag 27 augustus 2014

Bow (card) by Sandra's Scrapshop


Hoi allemaal!

Hier ben ik weer en dit keer weer met een schitterend nieuw patroon van Sandra's Scrapshop! Een strikkaart! Kom vooral ook een kijkje nemen op het blog van Sandra's Scrapshop om te zien wat voor moois Sandra en Karin ervan gemaakt hebben en daar kun je ook het patroon kopen.


Ik heb ervoor gekozen om de basiskaart achterwege te laten en alleen de strik te gebruiken. Ik kreeg gelijk het idee om er een Kerstornament hanger van te maken en dat de strik dus de ornamenten bij elkaar houdt. 


Een leuk detail is dat ik de ornamenten ook van een patroon van Sandra's Scrapshop heb gebruikt van de toenmalige Ornamentkaart. Klik op deze link om er direct heen te gaan. Ik heb de ornamenten 4x gesneden. 100% ware grootte en vervolgens verkleind naar 75%, 50% en 25% van de ware grootte. Alle elementen steeds drie keer gesneden om ze vervolgens tegen elkaar te plakken, zodat een mooi 3d-effect ontstaat. Zien jullie ook die hangende Tilda die omhoog probeert te klimmen?


Op de strik heb ik de prachtige stans dennentak van Memory Box gebruikt en denneappeltjes. De hulstbladeren zijn van Tim Holtz en Tilda heb ik in de prachtige frame van Noor! Design gedaan die ik een beetje verknipt heb (was een rechthoek), maar nu dus een ovaaltje. Verder wat bloemen en bestjes en mijn kersthanger is klaar!

Ik ben benieuwd wat jullie van mijn strik vinden en vooral hoop ik dat jullie heb mogen inspireren wat je nog meer kunt doen met de strikkaart. Ik kijk uit naar jullie creaties!


12 opmerkingen:

 1. In één woord: PRACHTIG!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ziet dit er geweldig uit!!!
  Lia xx

  BeantwoordenVerwijderen


 3. wooooooow Chantal wat een schitterende creatie heb je weer gemaakt.
  Helemaal geweldig.
  Groetjes van Marian.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Chantal,

  Wat is dit een schitterende creaties is dit wat een werk is dit geweest zeg maar zo mooi gemaakt en al die leuke details die je er ook op hebt verwerkt ik vind hem super mooi hoor Chantal!!

  Lieve groetjes Marrie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. supermooi meis en ws heb ik iets gemist met je ziekte....ik wens je heel veel beterschap, knuf, Marion

  BeantwoordenVerwijderen
 6. This is stunning, Definitely one for the wishlist, love it
  Hugs Julie P

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wauwwww...wat gaaf Chantal!!! Echt een plaatje om op te hangen.
  groetjes
  Neline

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wauwwwwww te gek zeg, doen we nog aan de kerst naar elkaar sturen ;) hihi xx christa

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Schitterend gemaakt, Chantal!
  Groetjes, Ula

  BeantwoordenVerwijderen
 10. WAUW Chantal, ik vind je creatie helemaal geweldig!! Echt super super super mooi. Kijk mijn ogen zoals altijd weer uit en zit hier heerlijk te genieten Zoals vanouds! Hopelijk heb je een fijne zomer gehad! Liefs, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you for visiting my blog! I appreciate you leaving me a message on my blog post and thank you in advance! Hugs, Chantal