Followers

zondag 24 augustus 2014

Hoera! Weer een jaartje erbij


Hoi allemaal,

Vandaag wil ik jullie graag weer een vintagekaartje laten zien die ik speciaal voor mijn schoonmoeder heb gemaakt. Op het afdrukje zijn windhonden te zien van een antiek schilderij. Dit plaatje heb ik op internet gevonden, zwart/wit gemaakt en toen afgedrukt. Mijn schoonouders hebben saluki's dus daarom vond ik het wel leuk om deze honden hierop af te beelden.


Het papier is van Pion Design A day in May. Verder heb ik de doohickey hart van Magnolia en de blaadjes zijn van een Marianne Design randstans. Achter het afdrukje zit een Spellbinders Nestabilitie en bovenop de mooie randstans van Noor! Design. De tekst is tevens een stempel van Noor!. Uiteraard heb ik verder bloemen van o.s. Wild Orchid Crafts gebruikt en kant uit eigen voorraad. De vlinders komen ook uit het papier van Pion Design.Ik wens iedereen nog een fijne zondag!


6 opmerkingen:

 1. Heel persoonlijk, maar zo mooi!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Chantal,
  wat een prachtige kaart heb je voor je schoonmoeder gemaakt, daar zal ze zeker heel blij mee zijn.
  Liefs Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig kaartje heb je gemaakt Chantal. Met het plaatje van de honden is het wel een heel persoonlijk kaartje geworden, leuk hoor.

  Fijne avond toegewenst,
  groetjes Janneke

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you for visiting my blog! I appreciate you leaving me a message on my blog post and thank you in advance! Hugs, Chantal