Followers

zaterdag 3 februari 2018

CraftAddiction Mixed Media Challenge februari Moodboard - Create Art


Goedendag allemaal!

Vandaag start onze nieuwe CraftAddiction mixed media challenge - moodboard februari in de speciaal aangemaakte groep CraftAddiction Mixed Media Challenge Groep https://www.facebook.com/groups/117822418934265/. Kom vooral naar onze nieuwe challenge groep en wordt lid om mee te doen aan onze maandelijkse challenges.


Elke 3e van de maand hebben wij een moodboard voor de challenge die je kan inspireren tot het maken van een mixed media creatie. Wat een moodboard is, lees je op onze Facebook Challenge groep. De januari moodboardchallenge loopt van 3 t/m 28 februari 2018. Laat je dus inspireren door de onderstaande foto en ga aan de hand hiervan fijn aan de slag. Doen jullie nog gezellig mee aan onze challenge? Kom ook eens een kijkje nemen op ons blog wat voor prachtige creaties de andere DT-dames hebben gemaakt ter inspiratie.Dan nu over naar mijn creatie. Dit keer heb ik stoere "steampunk" canvas gemaakt. Ik heb me laten inspireren door het metaal uit het moodboard, de kleuren, hart en het touw om het hart. Ik heb er ook een tutorial van gemaakt die op Youtube staat (klik op onderstaande video). Ik zou het fantastisch vinden als je volger wilt worden van mijn kanaal en zorg er dan van dat je ook op het belletje drukt, want dan krijg je automatisch een melding de volgende keer als ik weer een nieuwe video plaats en hoef je toekomstige filmpjes niet te missen. En natuurlijk zou ik het leuk vinden als je een duim wil geven als je de video top vindt.

Ik heb deze canvas speciaal gemaakt voor www.craftaddiction.nl en bijna alle producten zijn daar ook te koop die ik gebruikt heb.


De volgende materialen heb ik gebruik van CraftAddiction:

Ik hoop dat ik jullie heb mogen inspireren en wens jullie nog een fijne dag en tot de volgende post!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thank you for visiting my blog! I appreciate you leaving me a message on my blog post and thank you in advance! Hugs, Chantal