Followers

woensdag 3 mei 2017

Craft Addiction Challenge #05 - Alles behalve vierkant


Goedemorgen allemaal!

Vandaag start onze nieuwe maandchallenge bij Craft Addiction Challenge! Het thema luidt: ALLES BEHALVE VIERKANT! Doen jullie gezellig mee aan onze challenge? Je hebt tot en met 31 mei de tijd om mee te doen. Kom ook eens een kijkje nemen op ons blog wat voor prachtige creaties de andere DT-dames hebben gemaakt.

Ik heb een letter J (van Josefine, mijn dochter) gepimpt. Als eerste heb ik met witte gesso het doosje in de primer gezet. Dit heb ik twee keer gedaan, zodat het goed dekte. Daarna heb ik met Crackle structuurpasta erover heen geschilderd.


Ik heb met de stencil van Tim Holtz hier en daar met structuurpasta de swirls aangebracht en dat droog gemaakt met de heatgun. Daarna heb ik een "sausje" gemaakt van structuurpasta, 3d gloss gel en de powertex ballen medium en small en dit op de J gesmeerd en laten drogen. Daarna heb ik met sprays het doosje op kleur gebracht. Ik heb de Lindy Stamp Gang kleuren hiervoor gebruikt.
Toen kon het decoreren beginnen. Ik heb de prachtige swirl van Wycinanka gebruikt. De ijzeren bladeren zijn ook te koop bij Craft Addiction. De kaptafel van gips en het kreukellint is van Scrapberry's. Daarna het geheel afgemaakt met bloemen en tekstjes van Tim Holtz. Voor de finishing touch heb ik nog nog een laagje gesso aangebracht voor de softe toon. 

De volgende materialen heb ik gebruik van Craft Addiction:


Ik hoop dat ik jullie heb mogen inspireren met deze letter en dat jullie allemaal meedoen aan onze challenge!

5 opmerkingen:

 1. Weer een super mooi project Chantal, heerlijk shabby en zachtroze is wat mij betreft altijd goed ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. it's beautiful, Josefine will love it! Mary x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. dit is echt wel allesbehalve vierkant! Wat heb je de J schitterend gedecoreerd! Supergoed onthaald door je dochter vermoed ik?
  groetjes
  nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Chantal wat een super mooie creatie heb je weer uit je hand getoverd ... Deze is weer zo prachtig en smaakvol gemaakt ! Toppie !
  Groetjes, Odette.

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you for visiting my blog! I appreciate you leaving me a message on my blog post and thank you in advance! Hugs, Chantal