Followers

maandag 13 juni 2016

DT-dag Time for Magnolia Challenge


Op 21 mei was het zover! Onze eerste DT-dag met alle dames van het Time for Magnolia Challengeblog! Marga en Diana hebben deze dag georganiseerd voor ons en wat was het gezellig bij Gerda van Ge-We Hobby! Helaas kon door ziekte en omstandigheden uiteindelijk niet iedereen aanwezig zijn van het team, maar we hebben afgesproken om zo spoedig mogelijk een nieuwe dag te plannen, want het smaakt zeker naar meer!


Het was een verrassing wat we gingen maken en uiteindelijk hadden de dames de Dutch Doobadoo Art Fotolijst uitgekozen om te gaan pimpen. Klik op de link om deze in de webwinkel bij Ge-We Hobby te vinden. Wat een ontzettend leuk project was dit en natuurlijk gingen wij met onze geliefde Magnolia's aan de slag om deze erop te verwerken.

Hieronder kunnen jullie zien wat ik ervan gemaakt heb! 

Verder heb ik de volgende spulletjes gebruikt die allemaal te koop zijn bij The Ribbon Girl! Klik op de onderstaande links om direct naar het juiste artikel te gaan.Het was een dag met een gouden randje en we kijken nu al uit naar de eerstvolgende DT-dag en waar dan ook Margreet, Janny en Wendy natuurlijk bij aanwezig zijn.


2 opmerkingen:

Thank you for visiting my blog! I appreciate you leaving me a message on my blog post and thank you in advance! Hugs, Chantal