Followers

donderdag 3 januari 2019

Moodboard januari - CraftAddiction Mixed media challenge


Goedendag allemaal!

Allereerst wil ik jullie allemaal een gelukkig, gezond, liefdevol en natuurlijk creatief 2019 wensen! Dat het maar een mooi jaar mag worden!

Vandaag start onze nieuwe CraftAddiction mixed media challenge - moodboard januari in de Facebook groep CraftAddiction Mixed Media, Scrapbooking & Art Journaling society. Kom vooral naar onze groep en wordt lid om mee te doen aan onze maandelijkse challenges.


Elke 3e van de maand hebben wij een moodboard voor de challenge die je kan inspireren tot het maken van een mixed media creatie. Wat een moodboard is, lees je in onze Facebook groep. De januari moodboardchallenge loopt van 3 t/m 31 januari 2019. Laat je dus inspireren door de onderstaande foto en ga aan de hand hiervan fijn aan de slag. Doen jullie gezellig mee aan onze challenge?

 


Dan nu over naar mijn creatie en dat is een lay-out geworden met mijn dochter. Dit keer ben ik ge├»nspireerd door het hartje, de tekst winter memories, kleuren zilvergrijs/paars/roze. Mijn basis is Maja Design papier. 

Dit papier heb ik eerst in de clear gesso gezet als primer. Daarna heb ik van witte en zwarte gesso "grijze" gesso gemaakt en dit met een paletmes uitgesmeerd op het papier. Dit heb ik juist niet netjes gedaan, maar gewoon random. Daarna heb ik met de Dutch Doobado Stencil van hartjes en structuurpasta de hartjes op het grijze gesso aangebracht. 

Vervolgens heb ik met Lindy's Sprays de kleur roze/paars aangebracht en heb dit spettersgewijs gedaan. Daarna kon ik mijn foto schikken met ander papier en heb er jute achter geplakt voor wat contrast, maar ook textuur. De bloemen en andere embellishments heb ik erachter geschikt, waaronder van Wycinanka chipboard en deze met roze mettalic paint van Finnabair geschilderd. Glitter en microbeads maken het geheel af.De volgende materialen heb ik gebruik van CraftAddiction:Ik hoop dat ik jullie heb mogen inspireren en wens jullie nog een fijne dag en tot de volgende post!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thank you for visiting my blog! I appreciate you leaving me a message on my blog post and thank you in advance! Hugs, Chantal