Followers

zaterdag 10 november 2018

Reminder moodboard november - CraftAddiction Mixed Media Challenge


Goedendag allemaal!

Vandaag wil ik jullie graag herinneren aan onze lopende CraftAddiction mixed media challenge - moodboard november in de speciaal aangemaakte groep CraftAddiction Mixed Media, Scrapbooking & Art Journaling society. Kom vooral naar onze groep en wordt lid om mee te doen aan onze maandelijkse challenges.


Elke 3e van de maand hebben wij een moodboard voor de challenge die je kan inspireren tot het maken van een mixed media creatie. Wat een moodboard is, lees je in onze Facebook groep. De november moodboardchallenge loopt van 3 t/m 30 november 2018. Laat je dus inspireren door de onderstaande foto en ga aan de hand hiervan fijn aan de slag. Doen jullie gezellig mee aan onze challenge? 


 

Dan nu over naar mijn label. Dit keer ben ik geïnspireerd door de kleur paars en groen, vlinders en het glas. Ik heb deze mixed media label gemaakt. Ik heb hardboard van Dutch Doobadoo eerst in de witte gesso gezet en daarna crackle paste gebruikt en een stencil van Dutch Doobadoo. Vervolgens heb ik alle embellies erop geplakt en die in de zwarte gesso gezet. Toen mijn label wit was en embellies zwart heb ik de Lindy's Sprays gebruikt (Greese Lightin Green en Open arms Amethist).Echter, het kwam niet mooi uit voor mij op wit en daarom heb ik daarna de gehele label in de zwarte gesso gezet en ben dus opnieuw begonnen met op kleur brengen. Gooi dus nooit zomaar wat weg en probeer met gesso het gewoon opnieuw totdat je tevreden bent!


Als laatste heb ik gebruik gemaakt van de powertex balletjes, Coosa Gilding Wax kleuren en groen en paars glitter. Als laatste heb ik glazen cabouchons gebruikt.


De volgende materialen heb ik gebruik van CraftAddiction:Ik hoop dat ik jullie heb mogen inspireren en wens jullie nog een fijne dag en tot de volgende post!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thank you for visiting my blog! I appreciate you leaving me a message on my blog post and thank you in advance! Hugs, Chantal