Followers

zaterdag 24 februari 2018

Art Journal - Start doing things you love....


Goedendag allemaal!

Vandaag wil ik jullie inspireren met weer een nieuwe creatie. Helaas door persoonlijke omstandigheden zit ik even ziek thuis. Ik heb daarom besloten om een art journal bij te gaan houden als een soort dagboek. Dit is mijn allereerste art-journal pagina die ik gemaakt heb en die alles vertelt in deze 2 pagina's hoe ik me voel en hoe ik me erop ga richten. Ik heb er ook een tutorial van gemaakt en deze moet ik alleen nog bewerken. Zodra ik deze klaar heb, zet ik hem uiteraard weer online op mijn Youtube kanaal!  Ik zou het fantastisch vinden als je volger wilt worden van mijn kanaal en zorg er dan van dat je ook op het belletje drukt, want dan krijg je automatisch een melding de volgende keer als ik weer een nieuwe video plaats en hoef je toekomstige filmpjes niet te missen. En natuurlijk zou ik het leuk vinden als je een duim wil geven als je de video top vindt.

Ik heb deze Art-Jounal ook speciaal gemaakt voor www.craftaddiction.nl en bijna alle producten zijn daar ook te koop die ik gebruikt heb.
De volgende materialen heb ik gebruik van CraftAddiction:


Ik hoop dat ik jullie heb mogen inspireren en wens jullie nog een fijne dag en tot de volgende post!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thank you for visiting my blog! I appreciate you leaving me a message on my blog post and thank you in advance! Hugs, Chantal