Followers

zaterdag 27 januari 2018

Reminder Vintage & More challenge - Vintage Blauw


Goedemorgen allemaal!

Vandaag wil ik jullie met deze vintage creatie herinneren aan onze lopende Facebook challenge van Vintage & More. Het complete "oude" team van We Love Vintage Challenge blog heeft een doorstart gemaakt op de Facebook groep Vintage & More https://www.facebook.com/groups/280116102155415/  en nu mag ik jullie hopelijk inspireren om vooral nog mee te doen! Je hebt nog tot en met woensdag 31 januari a.s. Klik op deze link om er direct naar toe te gaan. De huidige challenge "gebruik blauw op je vintagecreatie of -kaart" staat bij de vastgezette berichten. De kleur blauw moet duidelijk zichtbaar zijn op wat voor een manier dan ook. 


Dan nu natuurlijk over naar mijn kaartje. Ik heb het prachtige papier van Maja Design gebruikt en het plaatje is van Pion Design. Verder heb ik veel kant, bloemen en tulle gebruikt. De randjes heb geïnkt met distress inkt vintage photo. Let ook eens op die prachtige camee onderaan de kaart. De tekst komt uit een boekje van Tim Holtz - Ranger.

Ik hoop dat ik jullie enthousiast heb gemaakt over onze lopende challenge en we hopen dat jullie weer gezellig meedoen.


2 opmerkingen:

  1. Zo helemaal mijn ding....Hier ben ik dol op. Die sfeer....dat mooie plaatje en prachtige papier....en dan al die mooie bloemen en extra details.....Prachtig!
    Dankjewel voor deze mooie bijdrage Chantal...en een heel fijn weekend.
    xxx Plony

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you for visiting my blog! I appreciate you leaving me a message on my blog post and thank you in advance! Hugs, Chantal