Followers

woensdag 6 december 2017

CraftAddiction Mixed Media Challenge - Moodboard december


Goedendag allemaal!

Afgelopen zondag is onze nieuwe CraftAddiction mixed media challenge - moodboard december gestart in de speciaal aangemaakte groep CraftAddiction Mixed Media Challenge Groep https://www.facebook.com/groups/117822418934265/. Kom vooral naar onze nieuwe challenge groep en wordt lid om mee te doen aan onze maandelijkse challenges.


Elke 3e van de maand hebben wij een moodboard voor de challenge die je kan inspireren tot het maken van een mixed media creatie. Wat een moodboard is, lees je op onze Facebook Challenge groep. De november moodboardchallenge loopt van 3 december t/m 29 december 2017. Laat je dus inspireren door de onderstaande foto en ga aan de hand hiervan fijn aan de slag. Doen jullie nog gezellig mee aan onze challenge? Kom ook eens een kijkje nemen op ons blog wat voor prachtige creaties de andere DT-dames hebben gemaakt ter inspiratie.


 

Dan nu uiteraard over naar mijn mdf-filmstrip. Ik heb mij vooral laten inspireren door de winter, de blauwe kleur en de vogel. Als eerste heb ik de strip met zwarte gesso in de primer gezet.  Dit deed ik met een kwast. 

Ik heb daarna de sneeuwsterren stencil van Dutch Doobadoo gebruikt en ik heb met structuurpasta dit op mijn strip aangebracht. Daarna heb ik verschillende sprays van Lindy's Stamp Gang gebruikt om de strip op kleur te krijgen die past bij het moodboard. 


De bronzen sneeuwsterren heb ik met zilveren embossingpoeder verwerkt en het chipboard van Wycinanka met gesso en structuurpasta voor een sneeuweffect of ook zilveren embossingpoeder. De plaatjes in de filmstrip zijn van Syta van Gelderen. Daarna heb ik met Powertex ballen small en medium hier en daar "sneeuwballen" aangebracht en die ook met witte gesso bewerkt.


De volgende materialen heb ik gebruik van Craft Addiction:

 

Ik hoop dat ik jullie heb mogen inspireren en wens jullie nog een fijne dag en tot de volgende post!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thank you for visiting my blog! I appreciate you leaving me a message on my blog post and thank you in advance! Hugs, Chantal