Followers

vrijdag 17 november 2017

Reminder CraftAddiction Mixed Media Challenge - Moodboard November


Goedemorgen allemaal!

Vandaag wil ik jullie graag herinneren aan onze nieuwe CraftAddiction mixed media challenge - moodboard november in de speciaal aangemaakte groep CraftAddiction Mixed Media Challenge Groep https://www.facebook.com/groups/117822418934265/. Kom vooral naar onze nieuwe challenge groep en wordt lid om mee te doen aan onze maandelijkse challenges.


Elke 3e van de maand hebben wij een moodboard voor de challenge die je kan inspireren tot het maken van een mixed media creatie. Wat een moodboard is, lees je op onze Facebook Challenge groep. De november moodboardchallenge loopt van 3 november t/m 30 november 2017. Laat je dus inspireren door de onderstaande foto en ga aan de hand hiervan fijn aan de slag. Doen jullie nog gezellig mee aan onze challenge? Kom ook eens een kijkje nemen op ons blog wat voor prachtige creaties de andere DT-dames hebben gemaakt ter inspiratie.


Dan nu uiteraard over naar mijn lay-out. Ik heb mij vooral laten inspireren door de winter, dennebomen en sterren. Als eerste heb ik mijn Studio Light designpapier met clear gesso papier in de primer gezet.  Dit deed ik met een kwast. 

Ik heb daarna de sneeuwsterren stencil van Dutch Doobadoo gebruikt en ik heb met structuurpasta dit op mijn papier aangebracht. Daarna heb ik met een schoonmaaksponsje en witte gesso gedapt op mijn papier om zo meer (sneeuw) structuur op mijn papier te krijgen. Dit heb ik later bij het afronden van mijn lay-out nog een paar keer herhaald.

Ik vond juist wat natuurlijke materialen mooi om te gebruiken, zodat je maar één kleur hebt naast het wit. Het plaatje is van Syta van Gelderen en de dennebomen erachter heb ik uit het desingpapier van Studio Light geknipt. 

Het chipboard is van Wycinanka en heb ik ook met witte gesso en crackle pasta bewerkt. De ski's heb ik laatst eens bij Het Kruidvat gekocht. Daarna heb ik met Powertex ballen large en medium hier en daar "sneeuwballen" aangebracht en die ook met witte gesso bewerkt.

De volgende materialen heb ik gebruik van Craft Addiction:

 

Ik hoop dat ik jullie heb mogen inspireren en wens jullie nog een fijne dag en tot de volgende post!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thank you for visiting my blog! I appreciate you leaving me a message on my blog post and thank you in advance! Hugs, Chantal