Followers

maandag 3 juli 2017

Craft Addiction Challenge #07/08 and Earring box template by Sandra's Scrapshop


 Goedemorgen allemaal!

Vandaag start onze nieuwe maandchallenge bij Craft Addiction Challenge! Deze challenge duurt wegens de zomervakantie ook twee maanden, dus voldoende tijd om gezellig aan onze challenge mee te doen toch? Het thema luidt: ZOMERVAKANTIE IN (VLEUGJE) MIXED MEDIA STIJL. Je hebt tot en met 31 augustus 10.00 uur de tijd om mee te doen. Kom ook eens een kijkje nemen op ons blog wat voor prachtige creaties de andere DT-dames hebben gemaakt.


Dit keer heb ik een onwijs mooi, maar een wat ouder patroon van Sandra's Scrapshop gebruikt. Het was oorspronkelijk patroon #42 Oorbellendoosje, maar ik heb er een bewaardoosje voor schelpjes en/of steentjes van gemaakt. Hoe leuk is het om samen met je kinderen het strand af te struinen op vakantie en dan de prachtige schatten te bewaren in dit zo toepasselijke doosje? 


Als basis heb ik kraft cardstock gebruikt en het designpapier is van Studio Light Summer Feelings. Ik heb het doosje uitgesneden met mijn Silhouette Cameo en daarna in elkaar gezet. Hoe mooi zijn de patronen van Sandra die zo goed op elkaar zijn afgestemd en het past altijd!


Ik heb de stencil van Crealies driehoekjes no. 15 gebruikt hier en daar en met structuurpasta aangebracht en dat droog gemaakt met de heatgun. Daarna heb ik met sprays van Eucalyptus spray van Craft Emotions de achtergrond licht op kleur gebracht.Het sentiment op de voorkant, maar ook het hekwerk en het ovalen frame is van Wycinanka. Hieronder kun je zien hoe het kaartje bovenop het doosje wordt opengevouwen.


Toen kon natuurlijk het decoreren beginnen en natuurlijk kunnen dan de schelpen en alles wat met strand te maken heeft, niet ontbreken. De afbeeldingen zijn van Syta van Gelderen. Verder heb ik veel wondgaas, powertex balletjes, schelpjes, houten zeesterren, visnet, een glazen flesje met "zand" gebruikt. De bloemen zijn van Wild Orchid Crafts en Prima Marketing. 


Hierboven en onder zie je hoe het doosje verder uitgevouwen/getrokken kan worden. Het is dus een doosje met daarbovenop een "kaartje". Het laatje kun je open trekken aan het juten koordje.

Ben je ook nieuwsgierig geworden naar het patroon #42 oorbellendoosje? Ga dan vooral naar Sandra's Scrapshop om het patroon te bestellen. 
De volgende materialen heb ik gebruik van Craft Addiction:


Ik hoop dat ik jullie heb mogen inspireren en wens jullie nog een fijne dag en tot de volgende post!


1 opmerking:

Thank you for visiting my blog! I appreciate you leaving me a message on my blog post and thank you in advance! Hugs, Chantal