Followers

zondag 18 juni 2017

Ribbon Girl Any Image challenge June


Goedemorgen allemaal!

Vandaag start onze nieuwe challenge bij The Ribbon Girl! Anything goes with an image! Je kan dus alle kleuren gebruiken en elke afbeelding en het hoeft geen kaart te zijn. Het mag ook een project, kaart, tasje, label etc. zijn, zolang er maar een afbeelding op zit. Kom vooral ook een kijkje nemen op ons blog van The Ribbon Girl wat voor andere mooie voorbeelden het team gemaakt heeft om je te inspireren.


Er zijn 3 prijzen te winnen! 

First prize: £10 voucher for LOTV

Second prize: £10 voucher for The Ribbon Girl

Third prize: a prize from Marianne Designs

Dan nu over naar mijn project. Mijn vriendin had mij gevraagd of ik "juffen"cadeautjes wilde maken, omdat ze vorig jaar mijn gepimpte flessen zo mooi vond. Dat vond ik best een eer en dit is pot 1. De inhoud betreft alle ingrediƫnten om koekjes te bakken.

Ik heb de pot eerst in de primer gezet met witte gesso. Daarna heb ik er crackle paste overheen gedaan voor een mooi crackle effect. Daarna heb ik met drie kleuren Lindy's Stamp Gang sprays de kleuren sepia en oud roze aangebracht. Hier en daar heb ik tissue paper gebruikt met oude tekststempel.Toen kon het decoreren beginnen! De gehele deksel heb ik bewerkt met het prachtige kant van The Ribbon Girl. (zie hieronder straks alle materialen). Daarna heb ik bloemen van Wild Orchid Crafts en Prima Marketing gebruikt. Rondom de afbeelding heb ik parellint gespannen.
De volgende onderstaande materialen gebruikt van de The Ribbon Girl

4 opmerkingen:

Thank you for visiting my blog! I appreciate you leaving me a message on my blog post and thank you in advance! Hugs, Chantal