Followers

vrijdag 23 juni 2017

Bureau Organizer - Template by Sandra's Scrapshop


Goedemorgen allemaal!

Het is een tijdje geleden, maar eindelijk heeft Sandra weer een schitterend patroon gemaakt voor haar Sandra's Scrapshop en wat voor een patroon!!!! Een bureau organizer! Deze kun je maken voor je op je bureau, maar je kan ook leuke toiletartikelen erin bewaren/ weggeven als cadeautje. Mijn variant wordt een juffencadeau voor mijn dochter.


Natuurlijk wil ik jullie mijn uitwerking laten zien. Het patroon heb ik helemaal aangehouden, zoals Sandra het heeft ontworpen. Ik heb het prachtige Pion-papier Easter Greetings gebruikt. 


Nadat ik alles gesneden had met mijn Silouette Cameo heb ik de organizer in elkaar gezet. Als afwerking heb ik parellint gebruikt en vond ik wel een sjiek geheel geven. Knopjes voor het laatje en ook een koperen greepje voor de deksel. 


De organizer heb ik verder heel rustig gehouden, want het papier met parellint vond ik zelf al zo mooi. Alleen hier en daar wat gipse elementen, bloemen (natuuuuurlijk) en vlinders. Aan de binnenkant nog wat kant om het doosje eruit te halen bij het handvat.Uiteraard heeft Sandra haar versie reeds eerder laten zien en ook Karin zal binnenkort haar variant showen ter inspiratie. Het zijn allemaal verschrikkelijk mooie uitwerkingen geworden. Ik zou dus zeker even kijkje nemen op Sandra's Scrapshop en op hun blogs voor meer (detail)foto's van hun creaties. Via de link van Sandra's Scrapshop kom je direct terecht bij de template om te bestellen.Ik ben benieuwd naar jullie reacties en wens jullie allemaal nog een fijne dag!


1 opmerking:

Thank you for visiting my blog! I appreciate you leaving me a message on my blog post and thank you in advance! Hugs, Chantal