Followers

woensdag 17 mei 2017

Reminder Craft Addiction Challenge #05 - Anything but Square


Goedemorgen allemaal!

Vandaag wil ik jullie graag herinneren aan onze maandchallenge bij Craft Addiction Challenge! Het thema luidt: Alles behalve vierkant! Doen jullie nog gezellig mee aan onze challenge? Je hebt nog tot en met 31 mei 10.00 uur de tijd om mee te doen. Kom ook eens een kijkje nemen op ons blog wat voor prachtige creaties de andere DT-dames hebben gemaakt ter inspiratie.

Dit keer heb ik een mdf spaarpot omgetoverd tot een stoere steampunk spaarpot. Als eerste heb ik met zwarte gesso de spaarpot in de primer gezet. Daarna heb ik met een stencil van TCW en Dutch Doobadoo en structuurpasta structuur aangebracht op de spaarpot, zodat dit later kan oplichten met de mousse. Vervolgens heb ik allerlei embellishments erop geplakt, zoals roosjes, koperen vlinder, chipboard van Wycinanka, ijzeren letters, lampje, houten klok, moertjes van de kluswinkels, broches, metalen bloemen en sierframes. Zie voor specificatie van de materialen onderaan mijn blog.


Toen alles vastgeplakt was met Soft Gloss gel medium en goed droog was, heb ik wederom alles zwart gemaakt met zwarte gesso. Dit heb ik goed laten drogen en daarna kon het opkleuren beginnen.


Voor de kleuren heb ik maar liefst drie sprays van Lindy's Stamp Gang gebruikt en vier kleuren Nuvo Mousse, te weten: Pacific Teal, Fresh Copper, Indian Gold en Mother of Pearl. Dit heb ik met mijn vingers en met een kwastje aangebracht totdat ik het gewenste resultaat had.De volgende materialen heb ik gebruik van Craft Addiction:

Ik hoop dat ik jullie heb mogen inspireren met deze spaarpot en dat jullie allemaal meedoen aan onze challenge!1 opmerking:

Thank you for visiting my blog! I appreciate you leaving me a message on my blog post and thank you in advance! Hugs, Chantal