Followers

zondag 19 maart 2017

Sweet Love - Precious moments


Hoi allemaal,

Vandaag wil ik jullie inspireren met een lay-out van mijn dochter en mezelf. Deze foto is genomen in Disneyland Parijs toen mijn dochter 3 jaar oud was.
 
Het papier is van 49 and Market, wat ik echt ontdekt heb bij andere dames over de wereld die dit papier gebruikten. Nu ook eindelijk in Nederland verkrijgbaar. Als eerste heb ik met clear gesso papier in de primer gezet.

Ik heb met de stencil Ledger van TCW hier en daar met structuurpasta "wiskundige tekens" aangebracht en dat droog gemaakt met de heatgun. Daarna heb ik met distress inkt vintage photo mijn papier geïnkt en met de distress tool het papier ruw gemaakt.Met de Faber Castel Gelatos heb ik de kleuren gemengd achter mijn sketch. Ik heb de kleuren roze gebruikt. Het chipboard is van Wycinanka en ik heb het sentiment "Sweet Love" en Fullness of summer erop gedaan. Ik heb een sketch gemaakt voor de foto met ook het papier 49 and Market. Achter de sketch heb ik wat roze kant en bloemenkant bevestigd. Daarachter heb ik een doily geplakt.Toen kon natuurlijk het decoreren beginnen en natuurlijk kunnen bloemen niet ontbreken. De bloemen zijn van 49 and Market in combinatie met Scrapberry's. Het geheel heb ik afgemaakt met 3 kleuren parelpennen: bruin, blauw en parelmoer.

De volgende materialen heb ik gebruik van Craft Addiction:


Ik hoop dat ik jullie heb mogen inspireren en wens jullie nog een fijne dag en tot de volgende post!

2 opmerkingen:

  1. Wow, wat een geweldige creatie is dit, hier hou ik toch zo van en je blijft kijken naar wat er allemaal te zien is. Schitterend gemaakt, daar mag je trots op zijn. Groetjes hanny

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er fantastisch uit
    Groetjes Ghea

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you for visiting my blog! I appreciate you leaving me a message on my blog post and thank you in advance! Hugs, Chantal