Followers

dinsdag 3 januari 2017

Craft Addiction Challenge 01 - Anything goes!Goedemorgen allemaal!

Allereerst wil ik al mijn volgers over de hele wereld een gelukkig, gezond en natuurlijk een zeer creatief 2017 wensen! Dat het maar een mooi jaar voor iedereen mag worden. Het is even stil rondom mij geweest in de afgelopen maanden, maar daar gaat nu zeker verandering in komen, want.... Vanaf nu mag ik het van de daken schreeuwen!!! Ik ben door Nicole Dieltjes gevraagd om het Craft Addiction Team te komen versterken en daar hoefde ik niet lang over na te denken en heb ja gezegd! Wat een geweldig mooi team is dit zeg! Het voelt als een warm bad waarin je terechtkomt en heb heel veel zin om prachtige creaties te maken. Vanaf heden kun je dus ook veel creaties van mij bewonderen voor het Craft Addiction Challenge blog.

 

Mijn allereerste creatie is voor onze maandchallenge die vandaag van start gaat en het thema luidt: ALLES MAG / ANYTHING GOES! Doen jullie gezellig mee aan onze challenge? Je hebt tot en met 31 januari de tijd om mee te doen. Kom ook eens een kijkje nemen op ons blog wat voor prachtige creaties de andere DT-dames hebben gemaakt.

Ik heb een zgn. stationary gemaakt voor mijn schoonmoeder die ik "getrokken" had met lootjes voor Kerstmis. Ze kreeg een agenda van mij en ik vond het leuk om dit er dan bij te maken en dat je bij de telefoon kunt zetten voor notities en je pennen. Het idee heb ik gevonden op internet en is een combinatie van een idee van een tutorial van Maja Design blog "Decoration of a stick it notepads" en een stationary gemaakt door Cardville - Cards by Elizabeth. Ik vond dit zo leuk om te maken en mijn schoonmoeder was er ook heel blij mee.


De basis is een canvas van 18x24 die ik beplakt heb met papier en decoupagelijm. De hoge doos is een melba-toast doosje en de ronde pennebak is van wc-rollen gemaakt. Het Post-it boekje heb ik dus gemaakt aan de hand van de tutorial is ook echt van stof van Tilda gemaakt. 

Het designpapier is van Pion Design - Studio of Memories en de vlinders zijn hiervan uitgeknipt. De kleine roze en grijze bloemetjes zijn van Prima Marketing. Het gipsen ornament is van Scrapberry's. 


Natuurlijk kan kant niet ontbreken bij mij en ik heb alles afgewerkt met Dutch Doobadoo Gesso  en bloemen van o.a. Wild Orchid Crafts. Op het kant heb ik verschillende plakparels gebruikt. Rondom het pennebakje heb ik parellint gebruikt.


Hieronder kun je de artikelen vinden die ik gebruikt heb die ook te koop zijn bij Craft Addiction. Door een druk op de knop kom je er direct in de webwinkel.

Ik hoop dat ik jullie heb mogen inspireren en dat jullie gezellig mee doen aan onze challenge! 


10 opmerkingen:

 1. wauw, dat heb je knap gemaakt ! zuperzzz
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super mooi Chantal.. Ik kan best geloven dat je schoonmoeder met dit super geschenk heel erg blij was ... Heel veel succes !
  Groetjes, Odette.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd Chantal. We kunnen dus nog meer creaties van je gaan bewonderen. Veel succes er meee. grts leny w

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk Chantal dat je in het dt team zit van Craft Addiction, gefeliciteerd.
  dat je schoonmoeder blij was met haar cadeau geloof ik graag, je hebt het prachtig gemaakt en met veel zorg, mooi hoor.
  Ik wens je een gezond en creatief 2017.
  Lieve groetjes,Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd met je nieuwe job Chantal...ze boffen maar met jou. Je hebt er een geweldige binnenkomer van gemaakt....supers.
  xxx Plony

  BeantwoordenVerwijderen
 6. WAUW!!!! wat heb je dit weer supermooi gedaan!! Chantal.
  Liefs, Frouwkje

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd met je dt schap Chantal !
  Leuk om je hier te zien :)
  Wat heb je een prachtige creatie gemaakt zeg om van te smullen echt geweldig !
  Groetjes Doris

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wow een prachtige binnenkomer Chantal. Echt super mooi gedaan voor je schoonmoeder!
  Ik ben super blij dat je ons team komt versterken, welkom!!
  Gr Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wow...dat is mooi. zonde om te gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi Chantal ook voor jou een heel mooi gezond en creatief 2017 gewenst en wat een mooie creatie heb je gemaakt voor je schoonmoeder. Super ik kijk mijn ogen uit er is zoveel te zien. Echt dit vind ik gewoon top.

  liefs Jolanda en gefeliciteerd met je DT

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you for visiting my blog! I appreciate you leaving me a message on my blog post and thank you in advance! Hugs, Chantal