Followers

woensdag 6 juli 2016

Altered bottles - present for teachers


Goedemorgen allemaal,

Vandaag is het juffendag/verjaardag op school bij mijn dochter Josefine. Dan is het dus de bedoeling dat je een cadeautje geeft aan de juffen. Dit keer heb ik een fles met kant en klare brownie benodigdheden "gepimpt". De inhoud betreft dus o.a. meel, suiker, chocoladetabletjes etc. 


Ik heb er 2 gemaakt, aangezien Josefine 2 juffen heeft. Een blauwe en roze variant. De plaatjes met de chocolade "brownie" taart heb ik gevonden op pinterest en uitgeprint en op de fles geplakt.

Vervolgens heb ik eerst de gehele fles met Dutch Doobadoo Gesso in de primer gezet. Daarna heb ik met Prima Marketing Crackle paste de gehele fles weer ingesmeerd en dit een dag laten uitdrogen, zodat de mooie barsten te zien zijn.


Daarna kan het decoreren beginnen! Ik wilde het meer mixed media laten worden, maar ik merk dat ik nog niet genoeg kleurtjes had en ben dus overgegaan op shabby chic.... Veel kant, lint en het met gesso weer een beetje shabby maken.


Achterop de fles heb ik oud boekpapier geplakt en vervolgens nog met gesso bewerkt. Dat geeft ook weer een oude look.

Voor de blauwe fles heb ik de onderstaande spulletjes gebruikt die allemaal te koop zijn bij The Ribbon Girl! Klik op de onderstaande links om direct naar het juiste artikel te gaan.


Zo ook heb ik een roze variant gemaakt. Eigenlijk is de fles idem aan de blauwe, allen de bloemschikking is anders. Boven op de dop zit een finnabair metalen klok en daar weer een bloem op. Bij de blauwe fles zit een bronzen broche en daarbovenop weer bloemen.


Hieronder nog een paar close-ups van de roze fles.

Voor de roze fles heb ik de onderstaande spulletjes gebruikt die allemaal te koop zijn bij The Ribbon Girl! Klik op de onderstaande links om direct naar het juiste artikel te gaan.
Ik hoop dat jullie mijn flessen mooi vinden en ik hoop ook dat de juffen dit vinden. Zowel de inhoud als de fles zelf hahahaha. Ze kunnen de bereidingswijze trouwens lezen aan de zijkant van de fles.


10 opmerkingen:

 1. Ik denk dat ze dit schitterend gaan vinden en wat wou ik dat ik nou een van de juffen van je dochter was...zucht......ik ben er helemaal verliefd op zo mooiiiii. Dit is gewoon WOW.

  Liefs Jolanda xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. prachtig juffen kado daar zijn ze wel blij mee denk ik

  gr roelie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi chantal wat een mooie potten zijn dit. Hier hou ik ook zo van. Ben helijk maar je volger geworden.
  Groetjes Jolanda.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi chantal wat een mooie potten zijn dit. Hier hou ik ook zo van. Ben helijk maar je volger geworden.
  Groetjes Jolanda.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel leuk gedaan, Chantal.
  Wat zullen de juffen daar blij mee zijn.

  Groetjes, Sjanie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Chantal wat een mooie potten zijn dit. Hier hou ik ook zo van. Ben gelijk maar je volger geworden.
  Groetjes Jolanda.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Chantal,
  Wow wat een prachtige gepimpt flessen !!
  Die zijn zo gaaf en de kleuren echt onwijs mooi Chantal .
  Groetjes Doris

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een heel leuk idee Chantal. Ze zien er geweldig uit.
  gr. Silvia

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Verdikkie meid wat geweldig mooi gemaakt:)

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you for visiting my blog! I appreciate you leaving me a message on my blog post and thank you in advance! Hugs, Chantal