Followers

zaterdag 24 oktober 2015

TFM 105 Ribbon/Lace and Guest Designer call


Goedemorgen allemaal!

Vandaag start bij Time for Magnolia Challenge onze nieuwe wedstrijd en deze luidt Kant en/of Lint! Doen jullie gezellig mee aan onze TFM-challenge? En daarnaast is er ook weer een Guest designer call!!! We willen je graag verwelkomen als Guest Designer voor de komende periode! Zet dan vooral GD achter je naam om kans te maken op deze mooie plek!



Ik ben voor deze challenge aan de slag gegaan met een leuk kastje dat je kunt kopen bij de Action. Ik heb natuurlijk alleen wel geheel mijn eigen draai aan dit kastje gegeven. Het is het "verjaardagskaartje" voor mijn dochter geworden die woensdag 7 jaar geworden is. 

Ik heb bovenop het prachtige parfumflespatroon van Sandra's Scrapshop gebruikt en deze verkleind op het "kaptafeltje" gezet. Klik op deze link om direct naar het prachtige patroon van Sandra's Scrapshop te gaan en je kunt hem daar altijd bestellen. De spiegel, nagellakflesje en kam heb ik uit de Silhouette Store.



Het papier dat ik gebruikt heb is de nieuwe lijn van Maja Design - Enjoying Outdoors. Ik ben helemaal verliefd op dit papier. Alles heb ik geplakt met Mod Podge op het mdf nadat ik eerst alles met Dutch Doobadoo Gesso wit heb gemaakt.

De greepjes van de deur en de laadjes heb ik gekocht bij Elly van 't Scrap-Ateljeetje en zij sponsort ook onze Time for Magnolia Challenge deze keer! Hoe mooi is deze winkel!


Verder heb ik heel veel materialen natuurlijk gebruikt van The Ribbon Girl! Hier kun je prachtige bloemen, kant, lint en andere mooie hebbedingetjes kopen!


De volgende materialen heb ik gebruikt:


De Magolia stempels heb ik uiteraard weer ingekleurd met mijn copic markers. En hieronder zie je hoe het kastje open staat. Het staat straks te pronken op Josefine's kamer! Ze is er gelukkig heel blij mee (ondanks dat het geen kaart is geworden hihihihi).


Ik wens iedereen nog een fijne zaterdag en tot snel!


10 opmerkingen:

  1. Denk dat ik ook wel liever zo'n opgepimpt kastje zou krijgen in plaats van een verjaardagskaart (alhoewel een kaart van jou op zich ook altijd een pareltje is!).
    Prachtig hoe je dit kastje gepimpt hebt! Ik heb er ook eentje liggen om nog te versieren, maar zo'n kunstwerkje als van jou zal het niet worden ...
    lieve groetjes
    nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow! This is so adorable, Chantal. I love all the detail you put into this creation. Such a beautiful work of art and I'm certain your daughter will love it.
    Hugz,
    Cath

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke creatie, hier is je dochter vast blij mee. De parfum fles is zo leuk erop.
    Liefs Bianca.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Schitterend Chantal. Klassewerk. gr leny w

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een schitterende creatie weer Chantal.
    Geweldig mooi.
    Je dochter zal er zeker blij mee geweest zijn.
    Groetjes van Marian.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Amazing creation! I love colours, details... everything on it!
    Hugs, Barbara GR

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Chantal this is absolutely STUNNING!!! Your colouring is gorgeous and the design...WOW!! I think I need to pay Sandra's shop another visit!!!
    Take care,
    Beth

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Jeetje zeg,dat is mooi,super mooi.
    Het is zeker prachtig papier Chantal.Ik denk dat jullie jarige dochter er heel
    blij mee was

    Groet WIL

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you for visiting my blog! I appreciate you leaving me a message on my blog post and thank you in advance! Hugs, Chantal