Followers

maandag 5 oktober 2015

Share the warmth of the Season


Goedemorgen allemaal,

Ik moest gewoonweg aan de slag met de nieuwe spulletjes van Magnolia die zaterdag op mijn deurmat vielen. De nieuwe Doohickey-kit en de nieuwe stempelset! Ik vind ze zooooo mooi!

De basis is een Dutch Doobadoo Shape Art 4, waarvan ik de twee grootste maten heb gebruikt. Het papier is van Noor! Design - Shabby Christmas. De label "Share the warmth of the season" is van Dutch Doobadoo net als de muts en wantjes.


De sneeuwsterren aan de bovenkant is van Diesire en de slee is van Marianne Design. De dennetakken en het winterse achtergrond is van Magnolia Doohickey - volume 8. Ik heb alles met structuurpasta bewerkt en daarna ook op sommige plekken ijskristal toegevoegd. Tilda met sneeuwpop (ik weet haar echt naam nog niet), heb ik ingekleurd met mijn copic markers. Ik vond haar zoooooo geweldig!


Verder heb ik de volgende materialen weer gebruikt van de Ribbon Girl:Ik wens iedereen nog een fijne dag en tot de volgende post!


2 opmerkingen:

  1. This is gorgeous! Love the new stamps (I always do, heheh) and I hope mine arrive today.
    Hugs, t.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een super leuke kaart. Zo leuk om te zien hoe je de nieuwe mallen hebt gebruikt.
    Liefs Bianca.

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you for visiting my blog! I appreciate you leaving me a message on my blog post and thank you in advance! Hugs, Chantal