Followers

zondag 2 augustus 2015

Birds....

Goedemorgen allemaal!

En ja hier ben ik weer eens met een vintage / shabby chic kaartje voor jullie. Ik vind dit altijd zoooo heerlijk om naast mijn Magnoliakaarten te maken. Dit kaartje heb ik speciaal voor mijn schoonzus gemaakt die vorige week jarig was. Zij is gek op vogels en ik maak haar daar zo blij mee op een kaart.

Het plaatje is van Syta van Gelderen en het designpapier is van Studio Light. Rondom het papier heb ik structuurpasta gebruikt en het schattige houten vogelkooitje is van Rive Creatief. De vogelkooi en vogelstans is een snijmal van Tim Holtz. Verder heb ik satijnenkreukellint en raffia gebruikt bij de bloemen toef wat voornamelijk Wild Orchid Craft bloemen zijn. De strik van scrappersfloss is bevestigd met een houten hartje.

Ik hoop dat ik jullie ook blij gemaakt heb met deze kaart. Deze week komen weer Magnoliacreaties voorbij op mijn blog hoor hahahahaha.


4 opmerkingen:

 1. een supermooie kaart ! wat valt er veel op te zien ! mooi gedaan
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schitterende kaart Chantal ik ben gek op dit soort kaarten. Ik houd namelijk helemaal niet van de magnolia stempels. Leuk om jou nu eens z'n kaart te zien.
  groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schitterende kaart Chantal ik ben gek op dit soort kaarten. Ik houd namelijk helemaal niet van de magnolia stempels. Leuk om jou nu eens z'n kaart te zien.
  groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jij maakt mij altijd blij met jou kaarten !!!!!!
  Ook deze is weer een mooitje.
  Groet WIL

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you for visiting my blog! I appreciate you leaving me a message on my blog post and thank you in advance! Hugs, Chantal