Followers

zaterdag 29 augustus 2015

A Picture is worth 1000 words...


Goedemorgen allemaal!

Vandaag gaat na onze zomerstop weer een nieuwe challenge van start bij Time for Magnolia Challenge! Ons thema luidt dit keer: Dies and/or Punches (stansmallen en/of ponsen). Daar heb ik mij ook heerlijk op uitgeleefd!!! Kom vooral een kijkje nemen op ons blog, want er is op dit moment ook weer een oproep voor nieuwe gastdesigners!!! Wil je voor ongeveer 2 maanden onze gastdesigner zijn en volledig in de spotlight staan op blog en Facebook met je creaties? Doe dan vooral mee!



Mijn bijdrage is een zgn. 3d Retro camera die ik gemaakt heb. Het patroon heb ik gekocht in de Etsy Shop en is van SVG Hut en kun je hier vinden. Het wordt een creatie voor mijn vader, omdat hij morgen jarig is en ook van fotograferen houdt.


Het designpapier is een combinatie van Pion For Father en Pion Studio of Memories. Verder heb ik creme en zwart cardstock gebruikt. De viewmasters bovenin zijn van Magnolia Doohickey en Tim Holtz. De snijmallen van de eiffeltoren en Big Ben zijn van Marianne Design. De tekst heb ik uitgesneden met mijn Silhouette en komt uit hun store vandaan.

Let ook eens op het mica bij de lens, waardoor de lens nog echter wordt! Uiteraard kan er een Tilda niet ontbreken op mijn creatie en heb hiervoor Insta Tilda uit de World Wide Web collectie 2015 gebruikt. Ik heb haar ingekleurd met mijn copic markers. Ik heb Tilda eens zwart haar gegeven hahahaha, dat is voor mij best bijzonder, maar wel goed gelukt vind ik zelf.

De bloemen zijn van o.a. Wild Orchid Crafts en de filmstrips zijn van Tim Holtz.


Ik hoop dat jullie mijn creatie mooi vinden en ik hoop dat jullie ook gezellig meedoen aan onze Time for Magnolia Challenge en gastdesignercall!


8 opmerkingen:

  1. Wat heb je toch weer een prachtig werkstuk gemaakt Chantal. Dat heb je toch helemaal in je vingers. Geweldig. gr leny w

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Echt schitterend! Hier zijn gewoon geen woorden voor. Wat een schitterend cadeau voor je vader en wat zal hij hier blij mee zijn!!!
    Liefs Lotte

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat schitterend mooi gedaan.
    Groetjes, Chantal S

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hallo Chantal,

    Wat vind ik deze geweldig super mooi gemaakt weer!!

    Lieve groetjes Marrie

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wauw, dat kwam als eerste bij me op.
    Wat is het weer prachtig Chantal, er is weer zoveel op te zien, prachtig gemaakt.
    Lieve groetjes,Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat ziet dit er GEWELDIG uit zeg !
    Mijn complimenten.

    Groetjes, Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Super!!!!! wat zal je vader blij zijn met zo'n mooie pronkstuk. Mooi uitgevoerd meis. Lieve groetjes Marga.

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you for visiting my blog! I appreciate you leaving me a message on my blog post and thank you in advance! Hugs, Chantal