Followers

zondag 12 juli 2015

Home Sweet Home - Anything goes with an Image Ribbon Girl


Goedemorgen allemaal!!!

Vandaag op deze zondag laat ik jullie mijn laatste projectje zien, want er start een nieuwe challenge bij The Ribbon Girl! De wedstrijd luidt: Alles mag! Zolang je maar een ingekleurde stempel gebruikt. Zie hieronder de prachtige prijzen die je kunt winnen als je meedoet.

++++++++++++++++++++++

As usual we have two fabulous prizes, the first is a stamp of the winners choice from our generous friends at Lili of the Valley who have some beautiful images to choose from, and a £10 voucher from The Ribbon Girl for the randomly chosen winner of the challenge

Dan ga ik nu graag over naar mijn projectje wat ik gemaakt heb. Vorige week, terwijl de mussen dood van het dak vielen en de warmste dag ooit zou zijn, zijn Marga en ik samen aan de freubel geweest. Dit hadden wij eigenlijk nog niet eerder samen zo gedaan na al die jaren en nu we dit wel gedaan hebben, smaakt dit zeker naar meer. We hebben samen besloten om allebei de huisjes en de dennenbomen van Dutch Doobadoo te pimpen. Klik ook eens naar Marga haar blog om te zien wat voor moois zij gemaakt heeft. Zij is voor wintertafereel gegaan en ik voor zomer/voorjaar. Dus zelfde basis, maar totaal anders geworden. Hoe gaaf is dat!


Het papier dat ik gebruikt heb is van Maja Design - Vintage Summer en Vintage Spring. Nadat ik de huisjes uitgeknipt had, heb ik met de Dutch Doobadoo stencil van bakstenen en structuurpasta de bakstenen op de huisjes gemaakt. Het huisje hieronder heeft juist het softboard van Dutch Doobadoo en deze met structuurpasta bewerkt.

Violet Tilda hangt uit het raam (doohickey kit volume 5) en wacht op haar vriendin On the Road Tilda die net komt aan fietsen op het grintpad. Allebei komen ze uit de Magnolia - Summer Breeze collectie 2013. Ondertussen is Longstocking Tilda (Magnolia - Special Moments 2013) ook aan het spelen buiten hahahaha. Het tafereeltje is geboren. Ik heb de stempels ingekleurd met mijn copic markers.


Op elk huisje heb ik schattige houtjes gebruikt van Craft Emotions en ook de fiets is van Craft Emotions.


Tsja en dan ga je bouwen, bouwen en nog eens bouwen en zit je in de (iets warme) keuken en opeens zie je het zonnescherm uithangen bij Marga en ploep weer een idee! Ik ga een zonnescherm eraan hangen op een van de huisjes. Deze heb ik gemaakt van cocktailprikkers en dan het begin en einde iets oprollen op het stokje.


En toen de dennenbomen. Die moeten natuurlijk nu vol in groene bloei staan, want het is geen winter. Dus sneeuw kon ik niet gebruiken hahahaha. Maar toen wist ik dat ik nog groene "poeder/gras" had van de Intratuin die ik met 70% korting na de kerst eens had aangeschaft. Dat geeft gelijk structuur. Ik heb de bomen ingesmeerd met Modpodge en daarna de "bladeren" erop gestrooid. Goed uitgeklopt en nog een laag aangebracht. Dit "gras" heb ik ook langs het hek rondom de huisjes geplakt.


Het grintpad/fietspad heb ik eerst met potlood uitgetekend. Daarna met modpodge die lijnen gevolgd. Ook het fijne grint is van de kerstafdeling bij Intratuin met 70% korting hahahaha. Dat heb ik erop gestrooid en restanten weggehaald. Toen het droog was, heb ik Tilda erop gezet met haar fiets.


Alle bloembakken zijn gemaakt vanuit de nieuwste doohickey volume 7 (herfst). Het zijn de hekjes, maar die heb ik doormidden geknipt en tegengesteld geplakt. In het midden heb ik oase geplakt en daarna de flowerspray met een lijmpistool erin gestoken. 


Ook heb ik keien gemaakt van papier en deze wat opgebold en met 3d lijm op het plateau geplakt. 
Verder natuurlijk nog meer doohickeys gebruikt. De hangende lantaarn is een idee dat ik gezien had bij Sandra en haar trouwprieeltje. Ze heeft de uithangbord-standaard uit de doohickey kit volume 4 gecombineerd met de lantaarndoohickey. Dat vond ik zo'n leuk idee! Dat heb ook dus gebruikt. Verder dus de originele lantaarns ook gebruikt. De bloembak onder het balkon is ook een doohickey uit volume 4.


Achter alle ramen verder kant geplakt als vitrage. En ik had supermooie klimop gekocht bij Elly van 't Scrap-Ateljeetje en dit gebruikt op de huistjes. Top idee Elly!


Rondom het plateau heb ik kant geplakt om het mooi af te werken. De bloemen heb ik verder aan het begin van elk hek geplakt. Houten vlinders en vogeltjes maken het geheel dan verder af.Ik heb deze huisjes met plezier gemaakt en het was een topdag bij Marga thuis. Zo gezellig bijgekletst en heerlijk onszelf uitgeleefd. Op naar een zeker volgende keer!

Fijne zondag en tot snel!


17 opmerkingen:

 1. OMG, ich bin sprachlos. Ich habe schon lange nicht mehr so ein wunderbares Werk gesehen, einfach ein Traum.

  LG
  Ulla

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fantastic!!! I love your cards, and have become a follower. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Chantal, this looks fantastic! I´m not a huge Magnolia fan but this is really a masterpiece and absolutely lovely!
  Edith

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schitterende creatie Chantal, het is net een klein dorpje waar je naar kijkt.
  Wat een werk zit hier in.
  Liefs Bianca.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ook hier zie ik een beeldschoon tafereeltje, wat heb je dit prachtig gemaakt Chantal, het was veel werk dat geloof ik graag, maar het is dan ook schitterend.
  Lieve groetjes,Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Schattig gedaan Chantal, die dorpspleintafereel. Ik zit nog echt, al ben ik weer in de bijna grote stad terug, nog echt in de sferen van een dorpspleintje hoor.
  Maar met dikke troep. hoei hoei. gr leny w

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat is dit weer super supermooi Chantal!!!
  Ik raak niet uitgekeken.
  Wat een werk zal dit geweest zijn!!
  In één woord GEWELDIG!!!!
  Liefs, Frouwkje

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi,
  Ik kom net bij Marga vandaan,Haar kerstdorp bewondert.
  Ook bij jou kom ik ogen te kort ,zo gaaf,zo mooi,en wet een werk zeg,maaaaar hartstikke leuk om te doen denk ik.

  Groet WIL

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wow Chantal!
  This is a mega project! It looks wonderful!
  Thank you so much for joining us at All About Magnolia. Hope to see you next month again!

  XX DeeDee

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauwwwwwwww Chantal wat een onwijs gave zomerse dorp heb je gemaakt.Ik zie zoveel mooie details en alles is zo mooi passend gemaaakt. Super meis. Als je geen plek ik maak graag ruimte voor je hihihihi. Vond het erg gezellig om samen te freubelen en zeker voor een herhaling. Dikke knuffel,liefs Marga.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. WOW! Just...WOW!!!! This is absolutely AMAZING! Thank you so much for sharing your awesome project with us at Tilda's Town! Good luck,
  Rene

  BeantwoordenVerwijderen
 12. WOW!!!! This looks like it was so much fun to make Chantal! It is absolutely perfect. I love the little awning! Well done! Hugs, Jane x x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. wow wow wow !!! another amazing project! so many details to watch!
  thanks for playing with us at tilda's town
  hugs
  céline

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Dit ziet er echt geweldig uit Chantal! Heel leuk en mooi gedaan, hoe langer ik kijk hoe meer ik zie, zoveel details.

  groetjes, Nanda

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Simply stunning, thank you for playing along with us at TILDA'S TOWN this week & the very best of luck. Love Jane x

  BeantwoordenVerwijderen
 16. WOW Chantal! This is over the top fantastic! LOVE it! So glad you linked up to Tilda's Town Challenges this week! Thanks for playing!

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you for visiting my blog! I appreciate you leaving me a message on my blog post and thank you in advance! Hugs, Chantal