Followers

donderdag 2 juli 2015

Carpe Diem


Goedemorgen allemaal op deze mooi zonnige donderdag!

Vandaag wil ik jullie een zomerse bloemenkaart laten zien! Laatst had ik een DT-dag bij Sandra's Scrapshop en na afloop kwam teammie Karin met het idee om alledrie een creatie/kaart te maken met dezelfde stempel, zonder dat wij het van elkaar zien. De prachtige stempel Flowers for Sale van Magnolia Sakura Collectie staat dit keer bij ons alledrie centraal! Dit is mijn uitwerking ervan geworden! Ben je benieuwd naar die van Karin? Klik dan op haar naam! Ben je benieuwd naar die van Sandra, klik dan ook op haar naam en...... Sandra heeft er ook nog eens geweldig nieuw patroon Bloemenkar bij bedacht/ontworpen die je kunt kopen in de shop van Sandra's Scrapshop!


Mijn uitwerking van het patroon (die weer heel anders wordt hihihihi, want zoveel kanten kun je altijd uit met de schitterende patronen van Sandra's Scrapshop) komt zondag op mijn blog! Houd mijn blog dus ook goed in de gaten.

Dan natuurlijk nu over naar mijn kaart wat een framekaart is geworden. Ik heb wel vaker framekaarten gemaakt (zelfs in combinatie met easelkaarten), maar dan maakte ik het frame in het cardstock en dus uit één stuk. Maar na het zien van een prachtige framekaart van Jenine (waarvan zij het frame los gekocht had bij Silhoutte store), heb ik ook eens zo'n framekaart gemaakt. Bedankt voor de inspiratie Jenine!


Het designpapier heb ik van Maja - Vintage autumn en de stempels zijn dus van Magnolia Sakura collection - Flowers for sale en de Rose Garden Tilda komt uit de 2012 Summer Memories. Dit is wel een van mijn favoriete en meest gekleurde Tilda's volgens mij hahahah.

De bloemenkar heb ik juist in het schaduwgedeelte geplakt, om zo diepte te krijgen in de kaart. Verder heb ik kant achter het frame geplaatst en hier en daar natuurlijk wat leuke stansen: frame Noor! Design, vlinders Tim Holtz en Marianne Design, de parasol is een doohickey van Magnolia. De prachtige tekst Carpe Diem is van Noor! Design. De klimop is al een oudje van Marianne Design, maar doet het nog steeds gaaf op een kaart.


Uiteraard heb ik de bloemenkar en Tilda ingekleurd met mijn copic markers.
Hieronder kun je goed het frame zien en heb  zelfs bloemen in het frame geplaatst, waardoor het lijkt dat de bloemenzee uit één gedeelte bestaat.


Ik hoop dat jullie mijn uitwerking mooi vinden van de bloemenkar en ben ook benieuwd wat jullie van de creaties van Karin en Sandra vinden! Komen jullie zondag nog even kijken naar mijn uitwerking van het schitterende nieuwe patroon van Sandra? Wil je hem zelf ook maken? Je kunt hem vanaf nu dus kopen in de webwinkel van Sandra's Scrapshop!


13 opmerkingen:

  1. Wow Chantal this is a stunning box frame. So many pretty details to feast on and the scene is just outstanding you have created with Tilda.
    Hugs
    Desíre
    {Doing Life – my personal blog}

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk alle bloemen op de kraam, super leuke kaart.
    Liefs Bianca.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ohhhh! Wat een plaatje weer! Ik vond het ook super om deze "aktie" met z'n drieeen te doen. Gaan we zeker nog een keer mee maken :D

    Liefs, Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Een schitterende creatie,
    Groetjes van Marian.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hallo Chantal
    Prachtig is je kaart, nog wel in mijn favoriete kleuren, ook het parasolletje vind ik zo mooi.
    Het is weer smullen hier op je blog, héél mooi gemaakt.
    Lieve groetjes,Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Oh,Chantal,wat heb je weer een bjoetie van een kaart gemaakt !!!!!
    Hartstikke leuk,mooi en gaaf.

    Groet WIL

    P>S ik ga ook even bij Sandra en Karin kijken.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. This is absolutely gorgeous Chantal, I love the colours and sweet design, a beautiful creation xo Julie P

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een super mooi kaartje.
    Groetjes Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Prachtig kaartje Chantal! Super! Liefs, Sarah,
    http://littlecreass.blogspot.be/

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wow! What a card! Love the gorgeous details and beautiful colors!
    Hope you enjoy summer!
    Hugs Kjersti:)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. hello chantal,
    wow, very beautiful card, greetings from sonja

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wauwwwwww deze is ook al zoooooo gaaf,wat een toppertje Chantal. Fijne avond, lieve groetjes Marga.

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you for visiting my blog! I appreciate you leaving me a message on my blog post and thank you in advance! Hugs, Chantal