Followers

dinsdag 12 mei 2015

Water Lily..... Template by Sandra's Scrapshop


Goedemorgen allemaal!

Vandaag wil ik jullie mijn uitwerking laten zien van het schitterend en kersverse nieuwe patroon van Sandra's Scrapshop: Waterlelie! Het patroon van deze waterlelie kun je vinden door op deze link te drukken. Je komt dan gelijk bij het product in de webshop!


Het originele patroon van Sandra is een Waterlelie als geheel (en niet als een snijmal). Het is werkelijk een bjoetie van een waterlelie die Sandra ontworpen heeft en heel veelzijdig! Ik wilde juist ook daarom laten zien aan jullie dat je dit patroon ook heel goed kunt gebruiken als snijmal op je kaart. Ik heb de waterlelie nl. verkleind naar ongeveer 5 cm (maar kleiner kan ook zeker!!!) en deze op mijn kaart verwerkt.


Ik heb gekozen voor een ronde easelkaart en ik heb twee waterlelies gemaakt en dit keer heb ik ervoor gekozen om een klein geel blossom bloem als kern te gebruiken. Ik heb van het patroon de bloemen designpapier van elke grootte 3x uitgesneden en natuurlijk het blad maar één keer per waterlelie. De bloemblaadjes heb ik opgebold met mijn opbolpen.


Wat ik zo mooi vond, is dat deze nieuwe Lazy Tilda uit de Sakura Collectie van Magnolia samen met de Summer Background stempel uit 2008 gemaskerd, zo mooi past bij de waterlelie en het thema van mijn kaart.


Het papier dat ik gebruikt heb, is een combinatie van Maja Design - Vintage Summer Bascis en Sofiero Collectie. De stempel van "druk op pauze en geniet" is van Noor! Design, evenals de vlinderrand. De wolken,  de labeltjes en het grasrandje zijn van de doohickey kit volume 4.

Ik heb Tilda ingekleurd met mijn copic markers en er ook stickles Stardus op verwerkt op het water. De vlinders zijn van Martha Stewart klei en heb ik een glans gegeven met Viva Decor.


Hierboven zie je nog mooi de close-up van de prachtige waterlelie. Voor maar € 1,75 in pdf of € 2,25 voor een studio/Silhouette bestand bij Sandra's Scrapshop vandaan, heb je een waterlelie die je keer op keer veelzijdig kunt gebruiken! Ik hoop dat ik jullie heb mogen inspireren met deze kaart!

Fijne dag en tot de volgende keer!


7 opmerkingen:

 1. Beautiful Chantal!
  Such pretty papers and adorable stamps!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Chantal wat heb je dit weer prachtiggemaakt. Waar haal je de ideetjes vandaan?? Geweldig.gr leny w

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, prachtig zeg.
  Tekst, stempel, bloemen alles hoort bij elkaar en maakt het één prachtig geheel.

  Groetjes, Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een geweldig mooi kaartje weer Chantal, super!!
  Liefs, Diana

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Schitterende kaart Chantal!

  X Maartje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geweldig mooie kaart, Chantal, Super lief.
  Groetjes van Marian.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het past allemaal weer zo mooi bij elkaar Chantal!! Een supermooi geheel!
  Liefs, Frouwkje

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you for visiting my blog! I appreciate you leaving me a message on my blog post and thank you in advance! Hugs, Chantal