Followers

woensdag 20 mei 2015

Block card


Hoi allemaal,

Gisteren heb ik sinds 2,5 jaar weer eens een SOL (ScrapOnline) verzorgd op de Magnoliaclub. Het was een gezellige avond met veel dames online! Supersssss dames! Dat smaakt zeker naar meer en ik ga broeden wat voor te bereiden voor een volgende keer.

Dit keer heb ik een blokkaart voorbereid. Het is een patroon dat ik twee jaar geleden al eens voor mijn lieve vriendin Marga voor haar verjaardag had gemaakt en dit patroon had ik gevonden op internet.


Het is een lief schattig kaartje van slechts 10,5 cm hoog, maar je kunt (als je de binnenkant leeg laat), gewoon plat versturen als een kaart en hoe mooi is dat!

Het papier dat ik gebruikt heb is van Maja design - Vintage Summer Basics en Sitting Windy Tilda komt uit de laatste Sakura Collectie van Magnolia. Ik heb haar ingekleurd met mijn copic markers.

De volgende kleurnummers heb ik gebruikt:
Huid: E13,11,00,000,R20,00
Haar: E49, 47, 44, W3
Roze: R85, 83, 81, RV000

Verder heb ik het aangekleed met wat bloemen en houten vlindertjes. 


Ik ben benieuwd wat jullie van mijn kaartje vinden en wens iedereen nog een fijne dag!


3 opmerkingen:

  1. Oh chantal I love this! Love love love the shape! Judy x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hier kon ik van de week niet op reageren, want Blogger nam de tekst niet op.
    Nu gaat het wel en kom ik je toch nog even zeggen dat de Sol avond supers was om te doen, jou blokkaart is weer zo mooi, prachtig gekleurd en zo mooi afgewerkt Chantal.
    Lieve groetjes,Corrie

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you for visiting my blog! I appreciate you leaving me a message on my blog post and thank you in advance! Hugs, Chantal