Followers

woensdag 4 maart 2015

Happy Easter! Template 24 by Sandra's Scrapshop


Goedemorgen allemaal!

Vandaag wil ik jullie een paasmandje laten zien die ik gemaakt heb van een patroon van Sandra's Scrapshop - patroon 24 Lappenmandkaart. Echter, ik heb in plaats van een beterschapsmandje er dus een Paasmandje van gemaakt. Zo leuk om te maken voor Pasen en om cadeau te geven!


Bovenste foto is de voorkant van mijn mandje. Ik heb als basis Kraftpapier gebruikt en het design papier is al een oude, maar nog steeds voor mij een zeer mooi lijn van Maja Design - Mina Vanner Rosa Marina. Ik heb een vintagelook geprobeerd te creëren door de randjes op te ruwen van het papier en hier en daar wat Tim Holtz - Cracklepaint gebruikt. Tilda komt uit de Little Easter 2013 collectie van Magnolia net als de tekst.

Ik heb schattige paaseitjes van de Xenos verwerkt als vulling van het mandje gecombineerd met een soort touw/stro dat ik bij de Intratuin vandaan heb. Het kippengaas van Dutch Doobadoo ertussen en wat veertjes. Achter de bloementoef heb ik tule geplakt en een kantenstrik maken de voorkant van mijn mandje verder compleet.


Ook de achterkant van het mandje heb ik gescrapt natuurlijk en ook daar heb ik van die schattige eitjes in gedaan. De vlinders zijn van Memory Box en ook hier heb ik gebruik gemaakt van het kippengaas, veertjes, touw/stro en het afdrukje komt uit de Magnolia collectie Hoppy Easter.


Ook de binnenkant is gescrapt en kun je je naam inzetten en hierboven en -onder kun je zien hoe de kaart uiteindelijk staat.


Ik hoop dat ik jullie met dit paasmandje inspiratie voor Pasen heb gegeven. Je kunt het patroon bestellen bij Sandra's Scrapshop door op deze link te klikken. Voor slechts € 1,50 is het PDF-patroon voor jou. Wil je een snijbestand voor de Silhouette? Dan betaal je € 0,50 extra. Ik kijk uit naar jullie schitterende uitwerkingen van zo'n mandje. Binnenkort laat ik nog een uitwerking zien die heel anders is met dit zelfde patroon, maar daar mogen jullie nog even geduld voor hebben.

Ik wens jullie een fijne dag!


9 opmerkingen:

 1. Wat een leuke kaart Chantal.
  Het is al weer bijna zover, grappig dat het patroon
  op heel veel verschillende manieren gebruikt kan worden.
  Liefs Bianca.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wowwwwwwww Chantal wat leuk om te zien dat je er ook wat anders mee kan maken met dit mooie patroon van Sandra. Je heb een schitterend paasmandje gemaakt met vele mooie details. Gaaf meis. Een fijne middag, Marga.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hi!
  Love your cards!! I wish you could write in Engslih as well... :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een superschattig mandje Chantal. Prachtig gemaakt.

  groetjes Henriëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Chantal,
  Ja voor de Pasen is deze creatie ook heel erg leuk. Ik heb hem voor mijn dochter gemaakt als verpleegkundige.
  Goed dat je dit laat zien, schept weer nieuwe ideeën. Prachtig gemaakt.
  Groetjes van Marian.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo Chantal,

  Wat een prachtig paas mandje is dit mooie details heb je er weer op verwerkt.

  Lieve groetjes Marrie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Geweldig wat een mooie creatie weer. En heerlijk genieten van de voorpret van pasen.

  Groetjes jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Aan eieren geen tekort Chantal.....hihihi!! Echt weer een kunstwerk. En wat heb je mooi ingekleurd!! Kom zoals gewoonlijk weer ogen tekort. Liefs, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Chantal,
  Ik krijg jou niet meer in mijn leeslijst te zien. Wel via Bloglovin ;-). Wat heb je weer een schitterende creatie gemaakt. Supers!! Zo leuk met de eitjes, strik, bloemetjes, nou ja, alles gewoon. En dat papier heb ik ook nog, prachtig papier!!
  Liefs, Frouwkje

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you for visiting my blog! I appreciate you leaving me a message on my blog post and thank you in advance! Hugs, Chantal