Followers

maandag 23 maart 2015

Congratulations!


Goedemorgen allemaal!

Ik blijf een beetje in het zeethema, want ik houd daar zo van hahahaha. Dit keer heb ik weer eens sinds heeeeele lange tijd een Weestamps stempel ingekleurd en wel Shelley. Zo'n schatje!!! Ik heb dit kaartje speciaal gemaakt voor een blogmaatje van mij die vandaag ook jarig is. Ze heeft hem ontvangen, dus kan ik hem ook laten zien.


Het is een zgn. Center of Front side step card model en ik heb het papier van Pion - Shoreline treasures weer gebruikt. Let vooral eens op de zee op de twee zijpanelen. Hoe gaaf is die diepte die je hierdoor krijgt en lijkt het net alsof Shelly echt op zee op een rots zit.

Enne.... ook even weer trots, want zoals jullie merken op mijn laatste creaties ben ik flink aan het oefenen met wolken kleuren met mijn copics en ook hier heb ik dit weer gedaan. Is het goed gelukt vinden jullie of mag het heftiger?


Ik heb de stansen uit de Magnolia Doohickey volume 1 kit gebruikt en die passen helemaal in mijn straatje hahaha. Dit zijn de kwallen, de golven, het zeewier en het anker. Verder zijn de meeuwen en de zeesterren weer van Rayer en dat heb ik gekocht bij Hobbyvision van Jenine.

Verder heb ik wondgaas, bloemen, flesje met een briefje erin en hier en daar wat schelpen die echt van het strand komen, gebruikt.

Shelley heb ik dus ingekleurd met mijn copic markers en ik heb mij weer eens gewaagd om rood haar te kleuren (mijn eigen haar kleur hahahaha en ik moet zeggen.... Dit vind ik wel een hele mooie warme rode kleur en spat eigenlijk als eyecatcher van de kaart.

Ik ben benieuwd wat jullie van mijn kaart vinden en wens iedereen een fijne dag!


8 opmerkingen:

  1. WOW Chantal, this is simply fabulous!!! Great layout and embellies, a wonderful shabby card!! :)

    Hugs, cinzia

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow gave kaart Chantal.
    En die klein schelpjes... zijn die ook van klei gemaakt?
    Staat er super bij, zelfs flessenpost op de kaart haha, ja echt gaaf.
    Liefs Bianca.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. O Chantal wat is dit een leuke kaart geweldig die strand details op je kaart ik vind dat ook altijd leuk wat een bofkont de genen die deze kaart heeft mogen ontvangen.

    Lieve groetjes Marrie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Prachtige kreatie,mooi stempeltje,en het haar van haar(hihi)is zo gaaf.

    Groet WIL

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Super gaaf kaartje! En idd een mooie kleur haar! Hier word je blij van!
    Xoxo Annette

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat is dit weer geweldig mooi. Een schilderij op zich, ik vind je kaartopbouw toch zo ontzettend knap en mooi! Geweldig. Groetjes, Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Beautiful as ever, Chantal! The Wee stamp is just gorgeously colored!

    XO,
    Chris

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wowwwww toppertje meis, wat een prachtige kaart. Groetjes Marga.

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you for visiting my blog! I appreciate you leaving me a message on my blog post and thank you in advance! Hugs, Chantal