Followers

maandag 8 december 2014

Shine a light - Lantern template by Sandra's Scrapshop


Goedemorgen allemaal!

Vandaag wil ik jullie een lantaarn laten zien wat al een wat ouder patroon van Sandra's Scrapshop is, maar gewoon elk jaar mooi te gebruiken is voor de Kerst! Daarom brengen wij je dit patroon graag nog onder de aandacht. Deze stond al een tijdje op mijn verlanglijstje om eens te maken en nu is het er eindelijk van gekomen.


De lantaarn heb ik helemaal in originele patroon gelaten, omdat hij juist zooooo ontzettend mooi is. Ik heb ervoor gekozen het patroon (voor en achter) 2x te snijden met de silhouette (1x cardstock en 1x designpapier), zodat hij goed stevig blijft staan. Het is mogelijk om de zijflapjes van het onderbakje eruit te halen, zodat je de kaart zelfs plat kan versturen. Ik doe dit echter niet, want de lantaarn geef ik aan mijn lieve vriendin en buurvrouw voor de kerst. Ze heeft mij het vellum "geleend", want ze krijgt het uiteindelijk in deze vorm terug hihihi.


Het papier is van Maja Design - A gift for you. Ik vind dit wel een van de mooiste kerstpapiertjes van dit jaar en heb er dan al veel kaarten/creaties mee gemaakt kwam ik gisteren achter hahahaha. De ijspegel heb ik niet uit het patroon gebruikt van Sandra, maar is een stans van Cottage Cutz. Ook de kerstboom is een Cottage Cutz. De poinsettia, bladeren en lantaarn zijn een Magnolia Doohickey. De hertjes als laatste is een stans van Noor! Design.


Tilda with a Big Bouquet uit de Christmas Story Collectie van Magnolia heb ik ingekleurd met mijn copic markers. Op de kozijnen heb ik liquid applique verhit met de heattool om het sneeuweffect te krijgen. 

In de binnenkant heb ik mos geplakt en daarop heb ik een waxinelichtje geplaatst, zodat de lantaarn 's avonds ook echt aan kan. 


Ik hoop dat jullie mijn lantaarn mooi vinden! Ben je geïnspireerd? Breng dan vooral een bezoekje aan de website van Sandra's Scrapshop! Voor slechts 1,50 krijg je het PDF-patroon en voor 0,50 extra het Studiobestand van Silhouette. Dit is een prachtig cadeau om weg te geven tijdens de kerst! Succes verzekerd!

Een fijne maandag allemaal!



5 opmerkingen:

  1. Wat een leuk lantaarntjes! Ziet er super uit.
    Groetjes Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hey Chantal,

    Ook deze heb je weer super uitgewerkt!

    Liefs,
    Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wow this is gorgeous, love the design and fab detail, hugs Liz xx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hallo Chantal,
    Je lantaarn is schitterend en ik moet tot mijn schande bekennen dat ik dit patroon ook vorig jaar heb gekocht en er nog niks mee heb gedaan. Maar ik vind hem geweldig. Moet er toch maar aan gaan beginnen.
    Groetjes van Msrian

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Een topper van een mooie lantaarn heb je gemaakt meis.Fijne avond, groetjes Marga.

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you for visiting my blog! I appreciate you leaving me a message on my blog post and thank you in advance! Hugs, Chantal