Followers

zondag 9 november 2014

Wanna ski with me?


Goedemorgen allemaal!

En hier ben ik weer met een kaartje en dit keer weer een winters kerstkaartje! Ik ben nu toch ook wel flink bezig met mijn voorraad, want ik ben bang dat ik dit jaar echt te kort ga komen (oeps....). Dat wordt nog moeilijk kiezen straks met versturen.


 

Dit keer heb ik een Tilda ingekleurd met mijn distress inkt. Tilda komt uit de nieuwste collectie Waiting for Christmas collectie. De lange kerstbomen is een doohickey van Magnolia, evenals de aanwijsborden en sneeuwster. De sneeuwsterrenrand bovenaan is een Tim Holtz. De grote ijskristal aan de rechterkant van mijn kaart is van Unique en de sterrenborder is een Noor! Design stans. De kaart is verder afgemaakt met kant, bolletjeslint, snowtex, bloemen van o.a. Wild Orchid Crafts en schattige kerstengeltjes. Het papier is van Maja Vintage Frost.


Ik ga vandaag op bezoek bij mijn broer en schoonzus om hun nieuwe huisje te bekijken en wens daarom iedereen ook een fijne zondag! Ik ben benieuwd naar jullie reactie op mijn kaartje.


7 opmerkingen:

  1. Hallo Chantal,

    Ik vind dit weer een lieverd en ook al weer zo mooi ingekleurd en wat een prachtige mallen en stansen heb je op deze kaart verwerkt.

    Nog een fijne zondag,
    Lieve groetjes Marrie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hi Chantal, this is just gorgeous. Love the layout with it's many fab embellishments, so much to see.
    Hugs Sue W.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hahaha Chantal, je bent vast niet de enige, ik denk dat ik er ook een probleem mee krijg...
    Maar dit is weer een beauty!

    liefs, Durvina

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een geweldige kaart weer, echt prachtig!!!

    Lieve groet, Nicolette

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Beelschoon je winter Kerstkaart Chantal !
    Groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Yea I wanna ski with you!! Hahahah! Wat een plaaaatje Chantal!! Schitterende details en heel mooi ingekleurd! Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you for visiting my blog! I appreciate you leaving me a message on my blog post and thank you in advance! Hugs, Chantal