Followers

zaterdag 4 oktober 2014

TFM Christmas #66 No Edwin or Tilda in Christmas theme


God Morgon!!! (Zweeds voor goedemorgen!!!)

Terwijl jullie dit berichtje lezen, zit ik in Zweden/Boras bij Magnolia! Hoe trots ben ik zeg! Ik heb in de zomer de prijs gewonnen op Facebook en heb dus een compleet verzorgde reis gewonnen! Wrs. ben ik nu net bij een van de workshops aangeschoven. Als ik terug ben, zal ik een compleet verslag hier op blog geven met veel foto's natuurlijk!



Maar nu over naar mijn kaart, want vandaag start er ook op Time for Magnolia Challenge een nieuwe kerstchallenge! De challenge luidt: geen Edwin of Tilda toegestaan in kerstsfeer. En hoe leuk is het dan om te merken dat je met Magnoliastempels of doohickeys zoooo veelzijdig kunt zijn. Ik heb het schattige ijsbeertje gebruikt uit de Winter Wonderland collectie 2013. Kom vooral een kijkje nemen op het blog van Time for Magnolia Challenge om te zien wat de andere dames voor prachtige en inspirerende kaarten hebben gemaakt.

Wat voor mij best een unicum is, is dat ik totaal geen scrappapier gebruikt heb. Alleen maar grijs en wit cardstock van Bazzill. Toch daardoor weer veel geleerd, want ik denk dan altijd aan CAS-kaarten bij geen scrappapier, maar dat vind ik hier niet het geval hihihi.




Als basis heb ik de prachtige kerstboom van Dutch Doobadoo gebruikt. De kerstpostcard is een Noor! Design stempel net als de herten zijn van Noor! De sterren is een mal van Memory Box die ik uit elkaar geknipt heb. De kerstbomen zijn van Cottage Cutz. De zilveren winterteksten en sneeuwsterren zijn ook van Noor! Design en bewerkt met zilver embossingpoeder. Bloemen maken mijn kerstkaart verder compleet.

Ik ben benieuwd wat jullie van mijn kerstkaart vinden en wens jullie nog een hele fijne dag!


12 opmerkingen:

  1. wow wat gaaf dat je die prijs gewonnen hebt, heel veel plezier daar en succes met de workshop waar je bij aangeschoven bent, maar dat zal wel lukken denk ik.

    Je kaart vind ik echt super gaaf en zo zie je inderdaad maar wat je met andere stempeltjes en stansjes allemaal kan creëren zonder Tilda of Edwin.

    Nog heel veel plezier en geniet ervan
    Liefs Debby

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauwww wat een schitterend kaartje Chantal.

    Heel veel plezier in zweden,bofkont wat zal jij genieten zeg. ik kijk verwachtingsvol uit naar je verslag en de foto's

    Liefs Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Your card is soooo cute :) Amazing !!!
    hugs, Synnøve

    BeantwoordenVerwijderen
  4. This is so beautiful Chantal. I love the adorable image and the design of your card is fabulous.
    Have a lovely weekend.
    Hugs Sharon x

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oh wow Chantal, this is an amazingly beautiful Christmas creation. Just love the silver and there are just so many gorgeous little details to feast on. Happy World Cardmaking Day 2014!
    Hugs
    Desíre
    {Doing Life – my personal blog}

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een prachtige creaties heb je weer femaakt de een nog mooiercdan de ander, maar deze springt eruit een topper

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wowww chantal,

    Wat een beauty, nog veel plezier in Zweden.

    Groetjes Ina

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Echt super lief. Dit beertje is zo'n schatje! En geweldig hoe je alles hebt gemaakt. De kleuren passen er ook zo mooi bij. Liefs Lotte

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Heel mooi Chantal, prachtige details!
    Ik wens je veel plezier in Zweden, maar dat zal vast wel lukken!
    gr. Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Het is weer een schitterende kaart.
    Groetjes van Marian.

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you for visiting my blog! I appreciate you leaving me a message on my blog post and thank you in advance! Hugs, Chantal