Followers

woensdag 16 juli 2014

Lighthouse by Sandra's Scrapshop


Hoi lieve blogdinnen,

Vandaag wil ik jullie wederom een vintagekaartje laten zien die ik als DT-member gemaakt voor Sandra's Scrapshop. Het is Sandra's nieuwste patroon: de vuurtoren. Dit patroon heeft Sandra speciaal ontworpen voor het 10-jarig bestaan van de club Kaarten maken met Tiets. Dat was vorige week woensdag. Nogmaals van harte Tiets met dit jubileum! 


Sandra heeft mij gevraagd om hiermee ook een voorbeeld te maken ten behoeve van de webshop en dat doe ik natuurlijk heel graag. Want vanaf vandaag is dit patroon te koop in de webshop (en dus niet meer beschikbaar als freebie). 


De vuurtoren is als een 3d-kaart te maken (en dus alleen de vuurtoren te gebruiken), maar ik heb er juist voor gekozen om er een andere draai aan te geven. Ik heb de originele vuurtoren verkleind naar 58% van de ware grootte. Hiermee wordt de vuurtoren ongeveer 15 cm hoog en past deze op een 15x15 basiskaart. Ik heb hem plat op de kaart gebruikt als zijnde een soort snijmal.

Zoals velen van jullie weten, ben ik helemaal verslingerd aan nautische thema's en heb me dus dit keer helemaal laten gaan in de vintagesferen. Het vintageplaatje is afkomstig van Pion - A shoreline treasure en het papier is een combinatie van Eline's Buitenhuis en Pion - A shoreline treasure.


Verder kon ik direct mijn nieuwe doohickeys van Magnolia in grote getale gebruiken. De kwallen, de golven, het anker en de vlaggenlijn komen van de Volume 1 Doohickey collectie. De prachtige blauwe zeester heb ik gekocht bij Elly van 't-Scrapateljeetje. De schelpen en scheermesje komen grotendeels van het strand af!! Ik houd ervan om samen met mijn dochter op zoek te gaan naar mooie schelpen op het strand. Verder heb ik van Rayer de zeemeeuwen gebruikt. De bloemen zijn o.a. van Wild Orchid Crafts.

Ik hoop dat ik jullie heb mogen inspireren met deze kaart en de manier waarop je de vuurtoren ook kan gebruiken. Neem vooral een kijkje op het blog van Sandra's Scrapshop om nog te zien wat Sandra en Tiets voor prachtige uitwerkingen van het originele patroon hebben gemaakt! Je kan het patroon dus ook in de webshop kopen.

Ik wens iedereen nog een mooie dag en tot de volgende kaart!


7 opmerkingen:

 1. Wauwww wat een plaatje Chanta.
  Hier krijg je toch een op en top vakantie gevoel van

  Liefs Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh,oh,wat is ie weer mooi !!!!

  Groet WIL

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vindt hem fantastisch!!!
  Liefs juanita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. O, wat super, super, super mooi!!! Ik heb die snijfile inmiddels ook ;-) Maar zo snel ben ik er niet mee... HIHI Wat een goed idee om het zo op een kaart te gebruiken!!! Weer een mogelijkheid ;-) De kit van Magnolia is mooi hé?! Ik heb er ook zoveel zin om er mee aan de slag te gaan!!! Fijne dagen verder! Liefs Lotte

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk bedacht,om de vuurtoren zo te gebruiken.Super mooie kaart.groetjes Margo.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Net als jij hou ik ook van het maritieme. De vuurtoren ga ik zeker maken maar eerst een opdracht voor MD. Zoals jij 'em gebruikt heb, is ook supers. Een supergave schitterende kaart!
  Groetjes Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. O WAt zie ik hier toch weer mooie dingen, prachtig gemaakt en zoveel details, zoveel mooie nieuwe snijmalletjes, prachtig,mooie kleurencombinatie, schitterend Chantal.
  Fijne avond, liefs Hanny♥,
  http:/tierelantijntjes.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you for visiting my blog! I appreciate you leaving me a message on my blog post and thank you in advance! Hugs, Chantal