Followers

zondag 29 juni 2014

To the beach!


Goedemorgen allemaal!

Ik wil jullie graag weer een kaartje laten zien met Magnolia en in mijn favoriete thema Strand! Ik kan daar nooit genoeg van krijgen en dit keer heb ik het prachtige oudere lijn van Maja - Life by the Sea gebruikt. Ik vind dit nog steeds schitterend papier en mooi te combineren! 

Ik heb Playing on the beach Tilda gemaskerd met de Swedisch Cottages van de Summer Breeze Collectie 2013 en deze vervolgens ingekleurd met mijn copic markers. Straks vermeld ik nog even de nummers voor de liefhebbers.


De basis van mijn kaart is een Go Kreate mal. Verder wilde ik de kaart een beetje robuust over laten komen en heb daarom met Joy ribbelkarton, jute, wondgaas en blauw raffa ijzerdraad gewerkt. De tickets zijn van Tim Holtz. De zeilboot is van Marianne Design en de vlag is van Magnolia Doohickey.


De lieve slippertjes en de meeuwen zijn van Rayer en het flesje met brief is van Tim Holtz. Verder een mooie bedel van een reddingsboei, bloemen van o.a. Wild Orchid Crafts en schelpen maken het geheel weer compleet.


Gebruikte copic nummers:
Huid: E13,11,00,000,0000,R20, 00
Haar: E89,87,Y28,21,YR31,30
Blauw: B97,95,93,91,00
Rood: E08,07,R22
Huisjes: E27,25,23,21
Zand: E44,43,42,41,40
Lucht: B00,000,0000

De kaart heb ik speciaal gemaakt voor de verjaardag van mijn blogmaatje Christa Mulder. Ze was vorige week jarig en heeft de kaart dus al gekregen. Ze is - net als ik - een jutter (oorsprong Den Helder) en daarom vond ik het wel leuk om haar kaart in dit thema te doen. 

Ik wens iedereen nog een fijne dag en tot de volgende kaart!


12 opmerkingen:

 1. Wauw, wat een mega gaaf kaartje is dit Chantal. Groetjes Lotte

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Chantal,

  Wat is deze kaart weer schitterend en zo mooi gemaakt met al die details er op verwerkt er is zo veel op te zien blijf kijken ha ha!!

  Lieve groetjes Marrie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Chantal
  Ik zag de kaart al eens voorbij komen op FB
  Schitterende kaart
  Een fijne zondag
  Cinderella

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit is weer zo ontzettend leuk om naar te kijken, je ontdekt steeds weer wat anders. Leuk is dat raffiaijzer, echte schelpjes, noem maar op, het is weer schitterend. Ik vind de vlaggen van het scheepje heel erg mooi met die sterren.
  liefs Hanny♥,
  http://tierelantijntjes.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geweldig mooi Chantal
  Lieve groetjes van corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een gezellig,kleurrijke creatie.
  Er is weer van alles op je kaart te zien,leuk hóór.

  Groet WIL

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een schitterende kaart, mooi zoasl je de kaart weer opgebouwd hebt. Dit papier blijft heel mooie voor dit soort kaarten.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Schitterende kaart, erg mooi gecombineerd.
  Groetjes van Marian.

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you for visiting my blog! I appreciate you leaving me a message on my blog post and thank you in advance! Hugs, Chantal